درباره نویسنده
وصیتنامه شهید سید «محمدرضا سلطانی»؛
حجاب لرزه بر تن دشمنان نظام میاندازد

در بخشی از وصیتنامه شهید سید «محمدرضا سلطانی» آمده است: خواهران؛ با تربیت جوانانی شایسته در خط اسلام و با سنگر حجاب که از خون سرخ جوانان دشمن را بیشتر لرزانده است، حفظ کنید.
به گزارش دیار آفتاب؛ شهید والامقام سید محمدرضا سلطانی در بیستم مردادماه ۱۳۴۳ در تهران متولد شد، بعد از پایان خدمت مقدس سربازی به حرفه آموزگاری مشغول شد و برای تدریس به روستاهای اطراف اراک میرفت. وی در آخرین سال قبل از شهادتش در روستای دهچال از توابع شهرستان اراک تدریس میکرد، او سرانجام در روزهای پایانی دفاع مقدس جهت دفاع در مقابل منافقین کوردل که با خیال خام خود قصد تصرف سه روزه تهران را داشتند به کرمانشاه اعزام شد و در تاریخ پنجم مردادماه ۱۳۶۷ هنگام مقابله با منافقین در حالی که هدایت یک دسته از نیروهای خودی را به عهده داشت بر اثر اصابت گلوله به سرش به شهادت رسید. پیکر مطهر معلم شهید در گلزار شهدای شهر اراک در کنار سایر همرزمانش آرمیده است.
بخشی از وصیتنامه شهید:
خواهران محترم! نیمی از بار این انقلاب به دوش شماست. که با تربیت جوانانی شایسته در خط اسلام و با سنگر حجاب که از خون سرخ جوانان دشمن را بیشتر لرزانده است، حفظ کنید.
شادی ارواح طیبه امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی صلوات
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- بدهی عمومی رژیم صهیونیستی به ۷۴ درصد رسید
- یحیی، برانکو، تارتار و کریم گزینه شدند
- عزاداری تفرشیها در شب پنجم محرم
- ضرورت رعایت موارد ایمنی برق در محرم
- شکست دشمن در ایجاد شکافهای اجتماعی
- نهضت عاشورا، زندهترین حماسه تاریخ
- حق بر باطل پیروز است
- سوره «بقره» آیه ۵۸ تا ۶۱
- مشاهده بیشتر