رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مسئول بسیج هنرمندان استان مرکزی خبر داد:

برگزاری دوسالانه هنرهای تجسمی «هنرنگار» در اراک

مسئول بسیج هنرمندان استان مرکزی از برگزاری نهمین دوسالانه هنرهای تجسمی بسیج با عنوان «هنرنگار» خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ علی امیری امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری نهمین دوسالانه هنرهای تجسمی بسیج با عنوان «هنرنگار» خبر داد و گفت: این جشنواره به همت سازمان بسیج هنرمندان هر دو سال یک بار و برای عموم هنرمندان رشته‌های تجسمی برگزار می‌شود.

وی افزود: این رویداد هنری در بخش‌های ویژه و آزاد و در رشته‌های تجسمی نظیر طراحی و نقاشی، گرافیک (پوستر)، تصویرسازی، نگارگری و خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث) برگزار می‌شود؛ هنرمندان می‌توانند در هر دو بخش حداکثر پنج اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

مسئول بسیج هنرمندان استان مرکزی تصریح کرد: این جشنواره در دو مرحله استانی و ملی اجرا خواهد شد و تمامی آثار هنرمندان از طریق بسیج هنرمندان استان دریافت و داوری این آثار همراه با تقدیر از برگزیدگان انجام خواهد شد؛ پس از آن نفرات برگزیده اول تا سوم تمامی رشته‌ها به سامانه دبیرخانه مرکزی دوسالانه ارسال می‌شود.

امیری با اشاره به گاه شمار جشنواره گفت: علاقه‌مندان می‌توانند تا ۵ آبان آثار خود را به دبیرخانه استان به شماره ۰۹۳۹۹۱۴۶۶۰۹ در پیام رسان ایتا ارسال کنند؛ انتخاب و داوری آثار استانی ۱۰ آبان خواهد بود؛ همچنین تا ۱۵ آبان آثار منتخب به دبیرخانه مرکزی ارسال و داوری خواهند شد و برگزیدگان در اختتامیه جشنواره که همزمان با هفته بسیج خواهد بود، اعلام و تقدیر خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: جوایز نفیسی برای برگزیدگان در این جشنواره در نظر گرفته شده که امیدواریم از استان مرکزی نیز شاهد درخشش هنرمندانی در این جشنواره باشیم.

 

انتهای خبر/

1403-07-15 13:39 شماره خبر : 8653

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.