رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شهردار اراک خبر داد:

انعقاد تفاهم‌نامه اجرای 10 پروژه در اراک

شهردار اراک گفت: ۲۰ هزار میلیارد ریال تفاهم‌نامه اجرای پروژه‌های گردشگری در شهر اراک منعقد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ علیرضا محمودی صبح امروز در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه اجرای پروژه‌های گردشگری در شهر اراک، بین شهرداری و شرکت دی (بنیاد مستضعفان) گفت: از زمان فعالیت در این شهر، بهبود مستمر فضای شهری، سیما و منظر، مبلمان شهری و فضای سبز با جدیت دنبال شده است.

محمودی افزود: در راستای بحث‌های توسعه‌ای در شهر اراک، نیاز به اجرای پروژه‌های بزرگ و پیمانکاران توانمند است. وی بیان کرد: فضا در شهرداری اراک برای ورود هر پیمانکار وجود دارد.

شهردار اراک ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) تاکنون اقدامات خوبی در شهر اراک داشته اما این قرارگاه امکان ورود به بخش‌های گردشگری را نداشت و نیاز بود شرکت‌های دیگر برای پروژه‌های گردشگری وارد اجرا شوند.

محمودی اظهار کرد: ساخت پارک آبی نیاز به تخصص خاص خود دارد و برای ایجاد آن در شهر اراک ۶ ماه کار مطالعاتی صورت گرفته و تلاش شد بهترین پیمانکار برای این پروژه شهری به کار گرفته شوند.

شهردار اراک تاکید کرد: سه اصل انتخاب بهترین پیمانکار، دقیق‌ترین مکان جغرافیایی و زمان مناسب، در اجرای پروژه‌های گردشگری مدنظر قرار دارد.  

وی گفت: پروژه‌هایی در شهر اراک وجود دارد که عملیات اجرایی آنها سال‌ها به طول انجامیده و باعث نارضایتی‌هایی شده بود. شهردار اراک ادامه داد: باید طرح‌هایی بنیان گذاری شود که قابلیت اجرا داشته باشد.

محمودی بیان کرد: ورود شرکت دی در اراک اتفاق عجیبی نیست و باید سرمایه‌گذاران بیشتری در این شهر برای سرمایه‌گذاری ورود کنند.

وی تصریح کرد: شرکت دی، دولتی است و برای اجرای طرح‌های مهمی به کمک شهرداری آمده است که انتظار می‌رود با اجرای آنها شاهد رضایتمندی گسترده از سوی شهروندان باشیم.

شهردار اراک ادامه داد: شهر اراک یکی از بهترین مراکز سرمایه‌گذاری در کشور، به لحاظ چند مولفه از جمله دسترسی خوب، زیرساخت‌های خوب صنعتی و کشاورزی و هویت‌های تاریخی کمتر دیده شده است.

محمودی عنوان کرد: این شهر خاستگاه بزرگان و فرهیختگان بسیاری است و باید پروژه‌های خوبی در آن اجرا شود.

وی گفت: در قالب تفاهم‌نامه‌ای که با شرکت دی منعقد شده، چند پروژه عمرانی بویژه گردشگری که تخصص این شرکت است، در این شهر ایجاد می‌شود. شهردار اراک افزود: تمام ارکان شهرداری به عنوان همکار در کنار این شرکت است.

1403-06-06 12:48 شماره خبر : 7631

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.