رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
رئیس حوزه علمیه امام (ره) اراک عنوان کرد:

امام عسکری (ع) زمینه‌ساز عصر غیبت

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک گفت: در دوران امامت امام عسکری (ع) تحولات زیادی در عالم شیعه صورت گرفت و خصوصاً کار ویژه‌ای که امام حسن عسکری (ع) کردند و بستر غیبت امام مهدی (عج) را فراهم کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمهدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ ضمن تبریک سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام گفت: ولادت امام حسن عسکری علیه‌السلام پدر بزرگوار حضرت بقیه‌الله العظم ارواحنافداه را محضر شریف حضرت ولی‌العصر (عج) و همه شیعیان جهان و مردم شریف و مؤمن استان مرکزی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

وی در خصوص دوران امامت آن حضرت بیان کرد: آنچه که مشهور است این است که ولادت با سعادت آن حضرت هشتم ربیع‌الثانی سال ۲۳۲ (ه. ق) بوده و شهادت آن بزرگوار هم ۲۶۰ (ه. ق) بوده یعنی در سن ۲۸ سالگی به شهادت رسیدند.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک افزود: در این دوران کوتاه امامت ایشان و عمر شریف این بزرگوار تحولات زیادی در عالم شیعه صورت گرفت و خصوصاً کار ویژه‌ای که امام حسن عسکری (ع) کردند شیعیان را از طرفی ارتباط دادن با وکلای خودشان و آماده کردند برای دوران غیبت صغری و هم بعد از آن برای دوران غیبت کبری و این کار به‌شدت کار ویژه و زیربنایی بود که این شخص بزرگوار انجام دادند.

میرمهدی گفت: ثمره زندگی امام حسن عسکری علیه‌السلام پرورش حضرت بقیه‌الله العظم بود که این هم باز با مشکلاتی مواجه بود با توجه به اینکه دشمن امام را در لشگرگاه نگه داشته بود در جهت اینکه حضرت مهدی (عج) به دنیا نیاید اما آن حضرت به دنیا آمد و حفاظت ایشان از طرفی دشمن متوجه حیات این بزرگوار نشود و خطری متوجه جان حضرت نشود و از طرفی شیعیان هم حضرت را بشناسند، یعنی جمع بین این دو قضیه کار مشکلی بود که امام عسکری (ع) به خوبی انجام دادند.

وی ادامه داد: از طرفی دشمن متوجه حضور حضرت نشدند و از طرفی شیعیان خاص حضرت را زیارت کردند و دیدند و مطمئن شدند که امام به‌حق بعد از امام حسن عسکری علیه‌السلام کیست.

رئیس مدرسه علمیه امام خمینی (ره) اراک در خصوص سیره و روش زندگی این حضرت بیان کردند: امام حسن عسکری (ع) همانند اجداد و پدر بزرگوارشان امام هادی علیه‌السلام انسانی بودند که اولا از جهت علمی بسیار قوی و سخنان این حضرت با بزرگان ادیان دیگر، مناظرات این بزرگوار مشهور بود.

میرمهدی گفت: اخلاق نیکوی امام عسکری علیه‌السلام باز مثل اجداد طاهرشان و ابا بزرگوارشان مشهوده یعنی بحث اخلاق حسنه و اخلاق نیکوی ائمه زبان‌زد خاص و عام هست یعنی ما نداریم حتی بین دشمنان حضرت یا حضرات اهل بیت علیه‌السلام کسی ضعف اخلاقی و یا رفتاری از اینها نقل کرده باشند.

وی با اشاره به اخلاق حسنه اهل بیت علیه‌السلام گفت: سیره اخلاقی ائمه بزرگوار ما برای همه ما درس خواهد بود که اگر انسان واقعاً بخواهد در زندگی موفق باشد باید اخلاق نیکو داشته باشد و به فرمایش امام مجتبی علیه‌السلام که فرمودند: «ان احکم الحسن الخلق الحسن» بهترین نیکی‌ها اخلاق نیکو است، هم اخلاق فردی هم اخلاق خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و هم اخلاق کاری همه اینها نکته‌هایی هست که ما باید اخلاقش را یاد بگیریم و اخلاقی واقعاً برخورد کنیم که اگر جامعه ما به این سمت یعنی اخلاق برود بسیاری از مشکلات کم خواهد شد.

رئیس مدرسه علمیه امام خمینی (ره) اراک خاطرنشان کرد: بسیاری از پرونده‌های دادگاه‌های ما کم می‌شود بسیاری از هزینه‌هایی که ما در زندگی می‌کنیم این هزینه‌ها پایین خواهد آمد بسیاری از تلخی‌هایی که در زندگی ایجاد می‌شود بر اثر رعایت نکردن اخلاق هست و اگر ما این درس اخلاق را از اهل بیت بگیریم بسیاری از این مشکلات حل خواهد شد.

 

انتهای خبر /

1403-07-21 13:50 شماره خبر : 8772

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.