درباره نویسنده
امام جمعه موقت ساوه:
امام جواد (ع) نماد علم و سخاوت است

امام جمعه موقت ساوه گفت: امام جواد (ع) با علم وسیع، سخاوت بینظیر و کمک به رفع مشکلات مادی و معنوی مردم، به عنوان «باب الحوائج» شناخته میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» حجتالاسلام علیمحمد اسلامی در گفتگو با «نار خبر» ضمن تبریک میلاد امام جواد (ع) گفت: امام جواد در حالی به امامت رسید که فضای سیاسی و اجتماعی آن دوران تحت کنترل شدید خلافت عباسیان بود و فشارهای سیاسی، مذهبی و اجتماعی بسیاری بر شیعیان وارد میشد.
وی افزود: از ویژگیهای بارز امام جواد (ع) علم وسیع، فقهدانی و سخاوت بینظیر بود. او در مناظرات علمی با دانشمندان و مقامات عباسی شرکت میکرد و با استدلالهای قوی و علم فراوان خود، توانست جایگاه علمی و دینی اهل بیت (ع) را به اثبات برساند.
اسلامی تصریح کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای امام جواد (ع) سخاوت ایشان بود و امام جواد بهطور مداوم اموال خود را در راه کمک به نیازمندان و فقرا میبخشید و همواره در تلاش بود تا مشکلات اقتصادی و اجتماعی افراد کمدرآمد را برطرف کند.
وی یادآور شد: امام در طول دوران امامت خود، در شرایط سخت اجتماعی و سیاسی، همیشه در دسترس مردم بود و به رفع نیازهای مادی و معنوی آنها میپرداخت و جایگاهی رفیع پیش مردم است.
اسلامی عنوان کرد: با توجه به این ویژگیها، امام جواد (ع) به عنوان «باب الحوائج» شناخته میشود و این لقب در واقع تأکیدی است بر توانایی امام جواد (ع) در رفع مشکلات و خواستههای مردم و همچنین نشاندهنده مقام والای ایشان نزد خداوند و مردم است.
وی گفت: امام جواد (ع) بهویژه در ایام مختلف سال، به عنوان شفیع و واسطهای برای درخواستهای مردم از خداوند شناخته میشود بسیاری از شیعیان به امام جواد (ع) توسل جسته و از ایشان میخواهند که درهای رحمت الهی را به روی آنان بگشاید.
امام جمعه موقت ساوه بیان کرد: علیرغم مشکلات سیاسی، امام جواد (ع) توانست شبکههای علمی و فقهی بزرگی ایجاد کرده و شاگردان بسیاری تربیت کند و در دوران ایشان، همچنان فشارهای سیاسی ادامه داشت، اما امام جواد (ع) در برابر این فشارها ایستادگی کرده و توانست جایگاه اهل بیت (ع) را تثبیت نماید.
وی در پایان گفت: امام جواد (ع) با وجود تمامی فشارهای اجتماعی و سیاسی، توانست علم و دانش اهل بیت (ع) را در جامعه منتشر کرده و مکتب علمی شیعه را در دوران خود زنده نگه دارد و این تلاشها باعث شد تا مکتب ایشان بهعنوان یکی از منابع مهم علم و دین در تاریخ تشیع شناخته شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- پیروی از ولایتفقیه تحقق سعادت جامعه است
- ایران غنیسازی را متوقف نکرده است
- اتحاد خواستار خرید نهایی قایدی شد
- مکانیسم ماشه تحریمها را بیاثر کرده است
- برپایی دستههای عزاداری و سینهزنی در شب تاسوعا
- عزاداری اراکیها در تاسوعای حسینی
- مشاهده بیشتر