رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی:

شعار سال در سایه کاهش تورم محقق می‌شود

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال باید تلاش کرد تا نرخ تورم کاهش و تولید افزایش یابد تا بتوان شعار سال را تحقق بخشید.

محمدحسن آصفری، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ در خصوص شعار سال ۱۴۰۳ به شرح «جهش تولید با مشارکت مردم»؛ گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال‌های اخیر را در حوزه اقتصاد نام‌گذاری کرده‌اند که این نشان‌دهنده اهمیت حوزه اقتصادی کشور است که باید همه مسئولان قوای سه‌گانه نظام و دستگاه‌های حاکمیتی به این موضوع توجه داشته باشند.

وی افزود: هرچه در زمینه اقتصاد کشود خود را توانمندتر کنیم می‌توانیم شاهد خنثی شدن تحریم‌ها در کشور باشیم و قدرت چانه‌زنی و مذاکره را افزایش دهیم.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کشوری می‌تواند در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجه موفق باشد که به توانمندی توسعه، پیشرفت و خودکفایی اقتصادی دست پیدا کند.

آصفری عنوان کرد: توجه به حوزه اقتصادی و افزایش تولیدات داخلی می‌تواند ارزش پول ملی و توان اقتصاد کشور را بالا ببرد و همچنین قدرت خرید مردم را افزایش دهد و دولت را در جهت ایجاد و انجام پروژه‌های عمرانی، حوزه‌های بهداشت، آموزش و راه و شهرسازی توانمندتر کند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین مسئله امروز تحریم‌های داخلی است که تولیدکنندگان را با مشکل رو‌به‌رو کرده است و همچنین افزایش قیمت حامل‌های انرژی، افزایش قیمت‌های کالا را در پی‌خواهد داشت.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بالابردن نرخ مالیات برای تولیدکننده و افزایش نرخ سود بانکی سبب کاهش توانایی پرداخت بدهی‌های تولیدکننده و در مقابل افزایش نرخ کالاهای مصرفی در بازار می‌شود.

آصفری تصریح کرد: هدف اصل ۴۴ قانون اساسی که در خصوص مردمی‌سازی اقتصاد است، این نبوده که دارا توانمندتر و فقیر ندارتر شود، متاسفانه به دلیل عدم واگذاری‌های صحیح در بخش خصوصی، شرکت‌ها به افراد پول‌دار داده شود و افراد فقیر ضعیف‌تر شدند، در حالی که هدف از اصل ۴۴ قانون اساسی، هم‌تراز شدن‌ قشر ضعیف با قشر توانمند جامعه است.

وی بیان کرد: در حوزه واردات کالا، لزومی ندارد وقتی یک واحد تولیدی کالای باکیفیت در کشور تولید می‌کند، واردات آن‌ کالا در کشور صورت بگیرد که دلیل روی دادن این واردات، بالا بودن قیمت کالای داخلی به جهت افزایش قیمت حامل‌های انرژی، نسبت به مشابه خارجی آن است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: امسال باید تلاش کرد تا نرخ تورم کاهش و تولید افزایش یابد تا بتوان شعار سال را تحقق بخشید.

انتهای خبر/

1403-01-03 06:03 شماره خبر : 4122

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.