درباره نویسنده
وزیر خارجه ایران:
اروپا اشتباه خود را فورا جبران کند

وزیر خارجه ایران نوشت هدف قرار دادن مردم عادی ایران بر پایه اتهام بیاساس ارسال موشک به روسیه کاری غیراخلاقی و اشتباهی آشکار است که باید فوراً جبران شود.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از خبرگزاری مهر، سید عباس عراقچی، از اتحادیه اروپا خواست اشتباه خود در تحریم خطوط هوایی ایران جبران کند.
عراقچی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اتحادیه اروپا اخیراً با ممنوع کردن ورود خطوط هوایی ما به اروپا، مسافران عادی ایرانی و غیرایرانی را هدف قرار داد.
او یادآور شد که «این کار بر اساس این ادعای نادرست و بیاساس که ایران موشکهای بالستیک برای استفاده در اوکراین به روسیه تحویل داده است، انجام شد».
وزیر خارجه ایران در مطلب خود ویدئو «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین را ضمیمه کرده و نوشته است: اکنون حتی خود رئیسجمهور زلنسکی نیز به صراحت میگوید که هیچ موشک ایرانی به روسیه تحویل داده نشده است.
عراقچی در پایان نوشت: وقت آن است که اتحادیه اروپا به این طنز پایان دهد. هدف قرار دادن مردم عادی ایران بر پایه یک اتهام کاملاً بیاساس کاری غیراخلاقی و اشتباهی آشکار است که باید فوراً جبران شود.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- عزاداری شب هشتم هیات عزاداری جوادی اراک
- مردان حرف، نه عمل
- عزاداری شب هشتم محرم اراک
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- مشاهده بیشتر