رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
فرمانده سپاه ناحیه اراک:

«پنج‌پنج» نماد ایثار و مقاومت اراک است

فرمانده سپاه ناحیه اراک گفت: پنج‌پنج به‌عنوان یک نماد ایثار و مقاومت برای اراک تعریف شده و با همکاری نهادهای مختلف اعم از سپاه، شهرداری، آموزش و پرورش، و فعالان فرهنگی، برنامه‌هایی درخور تدارک دیده شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» صابر حیدری عصر امروز در نشست خبری با موضوع رویداد پنج‌پنج (روز ایثار و مقاومت شهر اراک) گفت: جنگ، صرفاً یک تقابل نظامی نیست، بلکه صحنه‌ای برای تقابل اراده‌ها است. هر کس بتواند اراده‌اش را تحمیل کند، چه با بیان، چه با منطق، چه با ابزار نظامی در حقیقت پیروز میدان است. 

وی افزود: دفاع مقدس ما نمونه‌ روشن از این واقعیت است؛ دشمن با تمام قوا آمد تا اراده‌اش را بر ملت ما تحمیل کند، اما نتوانست. در جنگ ۱۲ روزه‌ اخیر نیز همین هدف را دنبال کردند، اما باز هم ناکام ماندند. رمز این ایستادگی در چیست؟ پاسخ روشن است: اراده‌ی قوی. اما اراده‌ی قوی از کجا می‌آید؟ از امید است.

مردم با امید حرکت و فداکاری می‌کنند

فرمانده سپاه ناحیه اراک بیان کرد: مردم اگر امید داشته باشند، حرکت می‌کنند، می‌مانند، فداکاری می‌کنند و اجازه نمی‌دهند که دشمن اراده‌اش را تحمیل کند. امید، موتور محرک جامعه است. اما نقش ایجاد این امید، بر عهده‌ی چه کسانی است؟ نقش شماست؛ شما که رسانه دارید، تریبون دارید، میکروفون در اختیار دارید، پای منبر می‌روید، در کلاس درس حضور دارید. هر کسی که می‌تواند پیام برساند، پیام‌رسان امید است.

حیدری عنوان کرد: امروز اینجا گرد هم آمده‌ایم تا با برنامه‌ریزی منسجم و عمیق، سه رویداد بزرگ را در شهرستان اراک پیش ببریم. رویداد اول، روز ایثار و مقاومت است که با کلید واژه‌ی «پنج‌پنج» شناخته می‌شود. این انتخاب بی‌دلیل نیست. عملیات رمضان، مرصاد و حتی بمباران‌های عراق در این بازه زمانی قرار دارد. با تحقیق و دقت، این روز به‌عنوان یک نماد ایثار و مقاومت برای اراک تعریف شده و با همکاری نهادهای مختلف اعم از سپاه، شهرداری، آموزش و پرورش، و فعالان فرهنگی، برنامه‌هایی درخور تدارک دیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: رویداد دوم، افتتاحیه کنگره‌ ۶ هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی است که برای اولین‌بار به‌ صورت ویژه و رسمی از شهرستان اراک کلید می‌خورد. این کنگره برخلاف رویه‌ معمول که با یک مراسم اختتامیه خاتمه می‌یابد، با برنامه‌ریزی یک‌ساله طراحی شده است. آغاز این کنگره از پنجم مرداد خواهد بود و تا سال آینده ادامه دارد. 

فرمانده سپاه ناحیه اراک در ادامه تأکید کرد: نکته‌ مهم، نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در این رویداد است. برنامه‌هایی نظیر سرود هماهنگ ۲ هزار و ۸۰۰ نفره، برگزاری ۱۰۰ یادواره‌ خانگی شهدا با محوریت نوجوانان، مراسم‌ گوناگون مرتبط با عملیات‌ها، ساخت یک سریال تلویزیونی ۱۲ قسمتی و حتی طراحی سمفونی ایثار و مقاومت برای شهرستان اراک، همه با هدف اثرگذاری بر نسل جوان و انتقال پیام شهدا صورت می‌گیرد.

حیدری خاطرنشان کرد: رویداد سوم، مربوط به چهلم شهدای اقتدار ایران است؛ شهدایی که در جنگ اخیر با صهیونیسم به شهادت رسیدند. این برنامه از اول تا دوازدهم شهریور در سراسر استان برگزار خواهد شد و سهم شهرستان اراک پنجم شهریور است. ما اگر برای شهدا برنامه نداشته باشیم، اگر قدر آن‌ها را ندانیم، مطمئن باشید دشمن از طریق رسانه و فضای سایبر دست به تحریف خواهد زد. حفظ عزت شهدا، حفظ اقتدار ملی ماست.

وی در پایان تصریح کرد: در همه‌ این مسیر، نیاز به تولید محتوای خلاق، هنری، تاثیرگذار و مردمی داریم. هر کسی بتواند در این سه رویداد، تولیدی درخور داشته باشد، چه مستند، چه پوستر، چه فیلم کوتاه، چه اثر هنری قطعاً مورد تشویق قرار خواهد گرفت. این وظیفه‌ی ماست؛ که امید بسازیم، ذهن‌ها را روشن کنیم و نگذاریم دشمن بر اراده‌ ما غلبه کند. امید، پیروزی و عزت در گرو اراده‌ای است که با آگاهی و ایمان زنده مانده باشد.

انتهای خبر/

1404-04-28 20:11 شماره خبر : 14791

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.