درباره نویسنده
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خبر داد:
آغاز طرح نظارت بر فرآوردههای دامی در مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآوردههای خام دامی) از روز شنبه ۱۱ اسفندماه در استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه مییابد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محمد فتاحی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: ۵۳ گروه متشکل از ۱۲۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای طرح نظارت را در طول یک ماه بر عهده دارند.
وی ادامه داد: یکهزار و ۹۹۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح تحت نظارتهای بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طرح ویژه نظارت بر مواد غذایی (فرآوردههای خام دامی) در ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح استان اجرا میشود.
فتاحی از مردم خواست فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.
وی افزود: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دورهگردی ممنوع است و نیاز است شهروندان از خرید این گونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: شهروندان خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) تنها به صورت بستهبندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس از تولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است انجام دهند.
فتاحی گفت: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی و قطعه بندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگیهای ثانویه و احتمال تقلب ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعهبندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.
وی همچنین از مردم استان خواست از خرید تخم مرغهای فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانه گذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری میشود به طور جد خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: از خرید هر نوع گوشت قرمز که فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانهگذاری کشتارگاه است و یا خارج از یخچال نگهداری میشود جداً خودداری فرمائید.
وی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- عزاداری شب هشتم هیات عزاداری جوادی اراک
- مردان حرف، نه عمل
- عزاداری شب هشتم محرم اراک
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- مشاهده بیشتر