
دیار آفتاب گزارش می دهد؛
نفس های اراک به شماره افتاد/ وضعیت هوا خطرناک است!
براساس اطلاعات دریافت شده از سامانه پایش کیفیت هوای سازمان محیط زیست، شاخص کیفیت هوای شهر اراک در ساعت ۱۸ در ایستگاه شریعتی به عدد ۴۷۱ رسید که بیانگر وضعیت #خطرناک است.
به گزارش دیار آفتاب؛ براساس اطلاعات دریافت شده از سامانه پایش کیفیت هوای سازمان محیط زیست، شاخص کیفیت هوای شهر اراک در ساعت ۱۸ در ایستگاه شریعتی به عدد ۴۷۱ رسید که بیانگر وضعیت #خطرناک است.
همچنین در این ساعت ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهر شازند عدد ۲۲۵ و وضعیت #بسیار_ناسالم را نشان می دهد، اطلاعاتی از شاخص کیفیت هوای ساوه اما در دسترس قرار ندارد.
آلاینده مسئول ذرات معلق کمتر از ۱۰ و ۲.۵ میکرون است.
اکیداً توصیه می شود در شرایط آلودگی هوا گروه های حساس از جمله سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و ریوی به منظور احتیاط بیشتر حدالامکان در این وضعیت از منزل خارج نشوند و سایر افراد از فعالیتهای سنگین خارج از منزل اجتناب نمایند.