مشکلات اقتصادی کشور در کجا ریشه دارد؟ امضای تفاهم‌نامه همکاری کتابخانه‌های عمومی و صداوسیمای استان مرکزی کنترل قیمت و کیفیت یکی از راه‌های اساسی رشد تولید و مهار تورم است جهاد در راه خدا دري از درهاي بهشت است جاذبه‌های گردشگری شهر یاقوت‌های سرخ عکس نوشت| دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان مراسم بدرقه زائرین امام رضا(ع) در راه آهن اراک  استان مرکزی، رتبه نخست در احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه‌تعطیل در کشور برنامه جامع و راهبردی در حوزه روستاها با جدیت پیگیری شود افزایش ۴۱ درصدی نرخ كرايه تاكسي در اراك+نرخ نامه جدید
دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
کد خبر: 96386
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵
عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با دیارآفتاب:

باب جدیدی در مورد واردات خودرو در حال گشایش است

سلیمی گفت: مجلس معتقد است بایستی ابتدا آیین نامه هیئت عالی در صحن مجمع مورد تصویب قرار بگیرد و پس از آن هیئت عالی در مواردی همچون مصوبه واردات خودرو ورود پیدا کند. لذا این اشکال هیئت عالی نافذ نیست و با توجه به این مسئله، باب جدیدی در حال گشایش است که امیدواریم هرچه زودتر موضوع فیصله پیدا کرده و حل شود.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب در خصوص آخرین وضعیت واردات خودرو، گفت: واردات مدیریت شده خودرو در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و پس از یکبار رفت و برگشت به شورای نگهبان و مجلس، این شورا ایرادی به این مصوبه وارد ندانست.

وی افزود: در ادامه شورای عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، ایرادی از این مصوبه گرفت و آن را به شورای نگهبان فرستاد که پس از آن، مصوبه مذکور متوقف شد و تبدیل به قانون نشد.

سلیمی ادامه داد: در بودجه امسال مجلس بار دیگر بندی برای واردات خودرو اعم از سواری، کامیون، کامیونت، ماشین آلات سنگین در نظر گرفت و شورای نگهبان هم ایرادی به آن وارد ندانست ولی باز هم هیئت عالی نظارت بر آن ایراد گرفت و باعث شد تا واردات خودروهای سواری از آن حذف شود.

این عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: حقوقدانان از این عبارت دو نوع برداشت می کنند، برخی می گویند با توجه به اینکه سه شرط در آن آمده است شامل واردات خودروهای سواری هم می شود و برخی دیگر بیان می دارند که با توجه به اینکه نامی از خودروی سواری در آن نیامده است، لذا علیرغم وجود شروط، شامل خودروهای سواری نمی شود.

وی اضافه کرد: همانطور که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در صحبت های اخیر خود بیان کرد، هیئت عالی نظارت با مجمع تشخیص مصلحت نظام متفاوت است. در هر حال مجلس معتقد است با توجه به اینکه آیین نامه ورود هیئت عالی نظارت در این گونه موارد هنوز مشخص نیست، بایستی ابتدا آیین نامه هیئت عالی در صحن مجمع مورد تصویب قرار بگیرد و پس از آن هیئت عالی در اینگونه موارد ورود کند. چرا که از نظر حقوقی این ایراد وارد است و همین مسئله باعث شد تا رئیس مجمع از هیئت عالی نظارت مستندات و دلایل لازم برای رد این مصوبه را بخواهد.

سلیمی تاکید کرد: با توجه به اینکه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از اشکال هیئت عالی نظارت، ایراد گرفته است، لذا این اشکال هیئت عالی نافذ نیست و با توجه به این مسئله، باب جدیدی در حال گشایش است که امیدواریم هرچه زودتر موضوع فیصله پیدا کرده و حل شود.

انتهای پیام/

captcha
آخرین اخبار