
تعیین سرمربی با انتصاب غیرقانونی بعنوان عضو هیئت مدیره، صدای همه را درآورد/ قانون توان ایستادن مقابل لابی گری را دارد؟
به گزارش دیار آفتاب؛ علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی شب گذشته در حساب توییتر خود نوشت: ورزش و البته فوتبال که مورد اقبال جوانان است همیشه برای بنده مهم بوده و خواهد بود. اگر تا امروز ساکت بودم برای این بود که معتقدم فوتبال را باید فوتبالی ها اداره کنند، اما گویا باند فسادی که از پایتخت به فوتبال شهر ما رخنه کرده قصد توقف ندارد، اهالی درستکار ِ فوتبال نگران نباشند، انشاالله بساط فساد را جمع می کنیم.
این توییت در حالی منتشر شد که اخبار واصله از باشگاه، چند وقتی است فوتبال دوستان اراکی را نگران کرده و بارها به تصمیمات گرفته شده برای باشگاه اعتراض کرده اند.
اوج اعتراضات روز گذشته و پس از آن بود که ولی الله حاجی پور رئیس هیئت مدیره شرکت ایرالکو در نامه ای به مجیدی مدیرعامل این شرکت، غفاری رئیس هیئت فوتبال استان را بجای دارابی عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه، معرفی کرد. این در حالی است که غفاری با حفظ سمتِ ریاست هیئت فوتبال استان مرکزی بهعنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم معرفی شده که این انتصاب بهنوعی تعارض منافع در فوتبال محسوب میشود.
غفاری که چندی پیش در جایگاه ریاست هیئت فوتبال استان مرکزی منصوب شد تا در این سمت 44 ساله شود و یک رکورد در فوتبال به ثبت برساند، بنابر قوانین فدراسیون فوتبال نمیتواند در قامت عضو هیئت مدیره یک باشگاه فعالیت کند و حکم او طبق ماده ۱۰ تعارض منافع که توسط فدراسیون فوتبال مصوب شده، بیاعتبار است.
این انتصاب بی اعتبار در حالی صورت می گیرد که بنا بر اخبار واصله، عصر همان روز (یکم شهریور) جلسه هیئت مدیره با حضور سه نفر (عباسی، قنبرزاده و غفاری) برگزار می شود و اعضای کمیته فنی توسط همین سه نفر انتخاب و نهایتا سرمربی تیم از بین سه گزینه پیشنهادی کمیته فنی، توسط مدیرعامل (عباسی) انتخاب می شود.
همین اتفاق باعث می شود تا شائبه لابی گری و باندبازی برای تعیین سرمربی قوت بگیرد. در همین خصوص رضا فرهمند سرپرست سابق باشگاه با انتقاد از نحوه انتخاب سرمربی، خطاب به مدیرعامل باشگاه نوشت: ای کاش یک درصد از تلاش شبانه روزی که صرف لابی و تغییرات برای پیشبرد اهدافت کردی را برای پیشرفت باشگاه و ارتقای سطح کیفی آن می کردی.
حال باید منتظر ماند و دید، انتصاب غیرقانونی غفاری به عنوان عضو هیئت مدیره و در ادامه انتخاب سرمربی با دو عضو هیئت مدیره که باعث اعتراض سایر اعضا شده و حتی صدای نماینده مردم اراک در مجلس را هم درآورده، باعث پایان لابی گری در فوتبال اراک می شود یا باز هم قدرت لابی گران بیشتر از قانون است!
انتهای پیام/