امام، جمهوری اسلامی را بهترین مدل برای اداره کشور می‌دانست امام خمینی(ره) پرچمدار عزت و شرف است خادمیاران و یاوران رضوی ساوه میزبان نمازگزاران جمعه بودند مهمترین توصیه شهدا توجه به بیانات ولایت و رعایت عفاف و حجاب است اساس انقلاب با اقدامات و رهنمودهای امام خمینی(ره) به ثمر نشست مکتب امام خمینی(ره) کاملاً در مسیر اهل‌بیت بود ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تغییر نمی‌کند/ کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا اطلاع ثانوی طبق روال عادی در محل کار خود حاضر شوند صعود فوتسالیست‌های ایرالکو به لیگ برتر کارنامه موفق استان مرکزی در خروج واحدهای تولیدی بزرگ از رکود ملت ایران بالنده و پرشتاب در نظم نوین جهانی حرکت می‌کند
جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۸
کد خبر: 88798
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۵
رئیس اتاق اصناف اراک در گفتگو با دیارآفتاب؛

مسئولان عزم جدی برای انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهراراک ندارند/ بیش از 90درصد واحدهای شهرک خودرو به افراد متفرقه واگذار شده!

زند رئیس اتاق اصناف اراک گفت: اصلی ترین علت عدم انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر، نبود عزم جدی در مسئولان امر است.

به گزارش دیار آفتاب؛ سوم مرداد ماه در جلسه بررسی انتقال صنوف آلاینده شهر اراک که با حضور استاندار مرکزی و رئیس اتاق اصناف برگزار شد، مقرر شد تا صنوف آلاینده غیرخودرویی در زمینی که به زودی مکان آن مشخص می شود، منتقل شوند. برای پیگیری موضوع را از رئیس اتاق اصناف جویا شدیم.

جمشید زند رئیس اتاق اصناف اراک در گفتگو با دیارآفتاب در خصوص علت ناموفق بودن انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر، گفت: اصلی ترین علت عدم انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر، نبود عزم جدی در مسئولان امر است.

وی افزود: برای مثال شهرک خودرو که سال ها از شروع به ساخت آن می گذرد و هنوز به طور کامل تکمیل نشده، به دلیل هزینه تمام شده بالا، مشکلاتی در نقشه کشی، نبود جای پارک برای خودرو ها و ... با استقبال بسیار کم صنوف خودرویی مواجه شده و تا بحال که بیش از 300 واحد آن آماده شده، غالبا و بیش از 90درصد توسط صنوف غیرمرتبط خریداری شده است.

رئیس اتاق اصناف اراک تصریح کرد: پس از جلسه چند روز گذشته در استانداری همچنان تصمیمی برای تخصیص زمین جهت انتقال صنوف آلاینده غیرخودرویی اتخاذ نشده و این موضوع در بلاتکلیفی قرار دارد. اگر این تخصیص زمین با همفکری با اتاق اصناف صورت پذیرد می توان تمام اصناف آلاینده را ملزم به نقل مکان کرد ولی اگر این کار هم بدون همفکری و همانند شهرک خودرو صورت پذیرد، صنوف پذیرای مکان جدید نخواهند بود.

انتهای پیام/

captcha
آخرین اخبار