امام، جمهوری اسلامی را بهترین مدل برای اداره کشور می‌دانست امام خمینی(ره) پرچمدار عزت و شرف است خادمیاران و یاوران رضوی ساوه میزبان نمازگزاران جمعه بودند مهمترین توصیه شهدا توجه به بیانات ولایت و رعایت عفاف و حجاب است اساس انقلاب با اقدامات و رهنمودهای امام خمینی(ره) به ثمر نشست مکتب امام خمینی(ره) کاملاً در مسیر اهل‌بیت بود ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تغییر نمی‌کند/ کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا اطلاع ثانوی طبق روال عادی در محل کار خود حاضر شوند صعود فوتسالیست‌های ایرالکو به لیگ برتر کارنامه موفق استان مرکزی در خروج واحدهای تولیدی بزرگ از رکود ملت ایران بالنده و پرشتاب در نظم نوین جهانی حرکت می‌کند
جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۲
کد خبر: 87872
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۸
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب:

نمایندگان استان خواستار توقف هر اقدامی تا پایان دولت شدند/در واگذاری پهنه معدنی 4800 هکتاری، انگشت اتهام به سوی برخی مسئولین استان است

نظری با بیان اینکه در قضیه واگذاری پهنه معدنی 4800هکتاری، انگشت اتهام به سوی برخی مسئولین سابق و فعلی استان است، گفت: برای جلوگیری از این کار پر شائبه، نمایندگان استان در نامه ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست خود مبنی بر توقف واگذاری این پهنه معدنی را نوشتند و خواستار توقف هرگونه اقدام تا پایان دولت فعلی شدند.

به گزارش دیار آفتاب؛ چندی پیش مجوز اکتشاف و بهره برداری مس از یک پهنه معدنی وسیع ۴۸۰۰ هکتاری در محدوده شهرستان های شازند، اراک و خمین در حالی صادر شد که اداره کل منابع طبیعی به عنوان یکی از مراجع قانونی و صاحب نظر در این حوزه به علت موقعیت این پهنه در مناطقی که زیستگاه گونه های ارزشمندی همچون بادامچه و گون است با این اقدام مخالف بود اما در نهایت با تصمیم هیات حل اختلاف ماده ۲۴مکرر قانون معادن درخواست شرکت متقاضی که از قضا بومی استان مرکزی هم نیست مورد موافقت قرار گرفت.

این تصمیم ولی در روزهای اخیر مورد انتقاد فعالان حوزه محیط زیست نیز قرار گرفته و کارشناسان امر با توجه به پیامدهای زیست محیطی زیستگاه گونه های گیاهی و تخریب گسترده این نوع بهره برداری از معادن چنین اقداماتی از سوی مدیران ارشد استان را مخرب و رویه صدور مجوز بهره برداری از این پهنه را ناصحیح و دور زدن قانون توصیف می کنند.

علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب، در خصوص پهنه معدنی 4800 هکتاری که مجوز اکتشاف و بهره برداری مس از آن صادر شده بود و نهایتا با شکایت منابع طبیعی مجوز آن ملغی شد، گفت: طبق قانون، باید در کنار توسعه معدنی، پیوست های زیست محیطی نیز دیده شود.

وی افزود: متاسفانه با نادیده گرفتن این مهم، مجوز اکتشاف و بهره برداری مس از این پهنه معدنی صادر شد. صدور مجوز در حالی صورت گرفت که دادگستری، محیط زیست و سازمان جنگل ها و مراتع کشور نسبت به آن معترض بودند.

نظری با بیان اینکه در قضیه واگذاری این پهنه معدنی، انگشت اتهام به سوی برخی مسئولین سابق و فعلی استان است، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از این کار پر شائبه، نمایندگان استان در نامه ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست خود مبنی بر توقف واگذاری این پهنه معدنی را نوشتند و خواستار توقف هرگونه اقدام تا پایان دولت فعلی شدند.
پرونده "واگذاری پهنه معدنی 4800هکتاری"

اختصاصی| مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب:مصوبه واگذاری پهنه معدنی ۴۸۰۰ هکتاری در محدوده «شازند، اراک و خمین» خلاف قانون است/ با دستور قضایی هرگونه عملیات اجرایی متوقف و پرونده در حال پیگیری است

انتهای پیام/

captcha
آخرین اخبار