غرق شدن جوانی 33 ساله در دریاچه معدن کوکبیه شازند

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان از غرق شدن یک مرد جوان 33 ساله به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا در دریاچه معدن کوکبیه این شهرستان خبر داد. 
کد خبر: ۸۷۶۰۰ تاریخ انتشار: ۰۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰

به گزارش دیار آفتاب؛ سرهنگ محمود خلجي با اشاره به غرق شدن جوانی در شازند، اظهار داشت: روزگذشته در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس 110 مبنی بر غرق شدن جوانی در دریاچه معدن کوکبیه شهرستان، بلافاصله مأموران انتظامی کلانتری 11 این شهرستان به همراه گروه‌های امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

وی خاطرنشان کرد: پس از جست‌وجوی غواصان هلال احمر، جسد مردی 33ساله از دریاچه خارج  و برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مركزي در پایان با تأکید بر رعایت موارد ایمنی و خودداری شهروندان از شنا کردن در دریاچه های فصلی و دیگر مکان های غیر مجاز افزود: در تحقیقات پلیس مشخص شد که مرد متوفی به قصد گردش به کنار رودخانه و سپس برای شنا کردن به داخل آن رفته و به علت عدم آشنایی با فنون شنا غرق شده است.

انتهای پیام/