
آلومینیوم اراک 2 - 1 پرسپولیس/ سد آلومینیومی مقابل مدعی قهرمانی
به گزارش دیار آفتاب؛ در هفته دوازدهم از سری رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور «جام خلیجفارس»، تیمهای آلومینیوم اراک و پرسپولیس عصر امروز در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک مقابل هم قرار گرفتند که این دیدار با نتیجه 2 بر یک و کسب سه امتیاز ارزشمند خانگی برای آلومینیوم سازان به پایان رسید.
در نیمه اول این مسابقه سرخپوشان پایتخت موفق شدند خیلی زود و در دقیقه 7 روی یک ارسال کرنر و ضربه سر کمال کامیابی نیا به گل برسند اما شاگردان رسول خطیبی بعد از دریافت گل عقب ننشستند و اندکی بعد در دقیقه 20 شاهین توکلی مدافع پیشتاخته آلومینیوم با یک ضربه سر دقیق بالاتر از مدافعان پرسپولیس بازی را بهتساوی کشید.
یحیی گلمحمدی که غیبت دو مدافع کلیدی تیمش یعنی کنعانی زادگان و سید جلال حسینی در ترکیب را به شدت احساس میکرد دقایقی بعد از دریافت گل تساوی بار دیگر دروازه تیم خود را بازشده دید، این بار هم آلومینیوم سازان از روی ضربات ایستگاهی خطرناک خود و ضربه سر بهترین گل زن این تیم یعنی حامد پاکدل در دقیقه 30 به گل رسیدند.
بعد از پیش افتادن آلومینیوم درحالیکه دو تیم در دقایق پایانی نیمه نخست موقعیتهایی را بر روی دروازه یکدیگر ایجاد کردند اما درنهایت این نیمه با پیروزی اراکیها به پایان رسید و دو تیم با همان نتیجه 2 بر یک راهی رختکن شدند تا در نیمه دوم این تفکرات مربیان باشد که نتیجه نهایی را رقم میزند.
در شروع نیمه دوم پرسپولیس سعی کرد تا توپ و میدان را در اختیار بگیرد و درمجموع حملاتی را به سمت دروازه آلومینیوم سازان ترتیب داد اما علیرغم استفاده یحیی گلمحمدی از تمام ظرفیتهای هجومی این تیم و تعویضهایی که انجام گرفت سرخپوشان پایتخت هرچند تعدادی موقعیت خطرناک را هم در محوطه جریمه آلومینیوم ایجاد کردند اما در نهایت به گل نرسیدند.
ازجمله موقعیتهای بسیار خطرناکی که میتوانست منجر به باز شدن دروازه آلومینیوم شود ضربه سیامک نعمتی در دقیقه 58 و مصاف تکبهتک احمد نوراللهی در دقیقه 82 با سنگربان آلومینیوم بود که با درخشش حسین پور حمیدی و واکنشهای وی مهار شدند.
در پایان این دیدار شاگردان رسول خطیبی ضمن اینکه اولین شکست تیم پرسپولیس در لیگ بیستم را رقم زدند توانستند با کسب این سه امتیاز ارزشمند خانگی در مقابل تیم نامدار پرسپولیس، نایبقهرمان آسیا و مدافع عنوان قهرمانی جمع امتیازات خود را به عدد 15 برساند و با دو پله صعود و تفاضل گل کمتر نسبت به گل گهر و پرسپولیس در مکان یازدهم جدول ردهبندی رقابتها قرار بگیرد.
سرخپوشان پایتخت اما با این شکست همچنان از قرار گرفتن در جمع بالانشینان جدول جا ماندند هرچند پرسپولیس نسبت به سایر رقبای مدعی در این فصل هنوز دو بازی کمتر انجام داده است و هماکنون با 10 بازی و 15 امتیاز در جایگاه هشتم جدول قرار دارد.
اما از حواشی دیدار امروز تیم های آلومینیوم اراک و پرسپولیس می توان به حضور تعداد قابل توجهی از تماشاگران بر روی بخشی از سکوهای ورزشگاه اشاره کرد که با توجه به پروتکل های مربوطه و ممنوعیت ورود هواردان به استادیوم عجیب و جالب توجه بود.
آلومینیوم اراک بعد از چهار بازی پیاپی در اراک روز شنبه 11 بهمن در هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر باید در تبریز به مصاف دیگر تیم سرخپوش یعنی تراکتور برود.
انتهای پیام/