
کشف انبار احتکار کالاهای اساسی در اراک
به گزارش دیار آفتاب؛ سرهنگ "محمد عقیل سلگی" رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان گفت: در اجرای طرح برخورد با احتکار کنندگان کالاي اساسي مورد نیاز مردم، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در تحقیقاتی از احتکار کالا در یک انبار در یکی از محله های شهرستان اراک مطلع شدند.
وی افزود: ماموران این پلیس پس از شناسايي محل و با هماهنگي هاي صورت گرفته، انبار مورد نظر را بازرسی و 3 تن برنج ایرانی ،240 بطری روغن ، 264 بسته نیم کیلویی چای ،135 بسته قند 600 گرمی و 430 قوطی رب گوجه فرنگی احتکار شده را کشف کردند.
این مقام انتظامی در ادامه اظهار داشت: برابر اعلام کارشناسان ارزش ريالي کالاهای کشف شده در این عملیات را یک میلیارد ریال برآورد شده است.
سرهنگ "سلگی" در پایان خاطر نشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مرجع قضائی شد.
انتهای پیام/