۱۵ فوتی و شناسایی ۲۲۲مورد مبتلا به کرونا ویروس در استان مرکزی آزادی ۲ هزار و ۴۹۳ زندانی غیر عمد با مشارکت قوه قضائیه در سال جاری/ تا پایان هفته بسیج ۱۰۰۰ زندانی آزاد خواهند شد مشکل کشور، نداشتن راهکار نیست نیازمند همت، شجاعت و اهتمام جدی هستیم/ مسیر رفع تحریم را یک‌بار امتحان کردیم اما به نتیجه ای نرسید نیروهای بسیج اصناف برای تنظیم بازار آمادگی دارند/ ظرفیت بسیج برای صادرات ماسک تشکیل قرارگاه جهادی سلامت در 25 محله ساوه/توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در رزمایش کمک‌های مومنانه تفکر بسیجی برای ملت نقطه اتکا، اعتماد و آرامش درونی است ‌ورود ۷۰ دستگاه ناوگان تولید داخل به شبکه ریلی‌/ افتتاح لکوموتیو داخلی «پارس 33» «انرژی هسته‌ای» چگونه به رینگ مبارزه با کرونا آمد؟ نحوه ثبت‌نام متقاضیان وام یک میلیونی/ یارانه کمک معیشتی به 30 میلیون نفر پرداخت می‌شود کمبود ویتامین D خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد
چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۳
کد خبر: 78970
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی عنوان کرد

کاهش سهمیه آرد 101نانوایی اراک به علت کاهش ساعت پخت/ تمامی واحد صنفی خبازی ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی گفت: طی بازرسی‌های صورت گرفته تعداد 101واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.

به گزارش دیار آفتاب؛ زارع مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی از تشدید بازرسی در قالب گشت‌های مشترک در خصوص رعایت ساعت کاری پخت نان و همچنین پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

زارع اظهار کرد: بازرسی از واحدهای صنفی خبازی در قالب گشت‌های مشترکی با  حضور مدیر بازرسی اتاق اصناف، مدیرکل غله، نماینده فرمانداری و اتحادیه خبازان پیرامون نظارت بر رعایت ساعت کاری پخت نان و دستورالعمل‌های بهداشتی صورت گرفت.

وی ادامه داد: طی بازرسی‌های صورت گرفته تعداد 101واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی واحد صنفی خبازی در سطح شهرستان ملزم به رعایت ساعت کاری پخت نان و  رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌باشند.  در صورت عدم رعایت برخورد قانونی خواهد شد.

انتهای پیام/

captcha