دلیل مشکلات کنونی هپکو چیست/ سازمان خصوصی‌سازی پاسخ می‌دهد مدافعان برزیلی جنگل ها قربانی جنگل زدایی شبکه های جنایتکار می شوند/ خشونت و ارعاب، تعهدات تغییرات آب و هوایی را به خطر می اندازد سردار حاجی‌زاده: جزء پنج کشور برتر دنیا در حوزه پهپاد هستیم عطوان: باج‌گیری از کشور‌های عربی، تنها مسئله بااهمیت برای ترامپ است/ رئیس‌جمهور آمریکا از ایران می‌ترسد بررسی روند تطهیر متهمان زن؛ از شهلا تا شبنم/ حجاب ریاکارانه از دادگاه‌ها می‌رود؟ روحانی دوشنبه به نیویورک می‌رود پشت‌پرده اجرای سند ۲۰۳۰ در ایران از زبان دبیرکل کمیسیون ملی «یونسکو» سناتور ایالتی: هیچ مدرکی درباره دخالت ایران در حمله به عربستان وجود ندارد سید‌جلال حسینی: استقلال را دست‌کم نمی‌گیریم/ پرسپولیسی‌ها قهرمانی می‌خواهند ورزشگاه را پر کنند تیم ملی والیبال ایران - استرالیا / جدال انتقامی در آزادی/ بلندقامتان یک قدم تا هت تریک در قاره کهن
شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸
کد خبر: 61141
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
گزارش تصویری/

تصاویر/ جانِ انجیر

انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که در زبان عربی تین نامیده می‌شود و از معدود میوه‌هایی است که نام آن در قرآن ذکر شده و خداوند به آن قسم خورده است که این به خاطر فواید فراوانی است که در انجیر نهفته است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که در زبان عربی تین نامیده می‌شود و از معدود میوه‌هایی است که نام آن در قرآن ذکر شده و خداوند به آن قسم خورده است که این به خاطر فواید فراوانی است که در انجیر نهفته است. در کلام معصومین نیز به این میوه بسیار سفارش شده برای مثال از امام رضا (ع) روایت شده است که انجیر بوی بد دهان را می‌برد، استخوان را استحکام می‌بخشد و با وجود مصرف آن دیگر نیازی به دارو نیست. همچنین انجیر مو را می‌رویاند، درد را می‌برد و همانند‌ترین چیز به گیاهان بهشت است. کتب مقدس یهودیان و نویسندگان قدیمی یونان و روم نیز از خواص انجیر فراوان گفته اند. شیره این میوه بهشتی از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و‌تر است که از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه به دست می‌آید. اغلب صاحبان باغ‌های انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل می‌کنند، زیرا انجیر رسیده زود خراب می‌شود. هنگامی که انجیر به شیره تبدیل می‌شود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر به صورت فشرده در اختیار شماست به طوری که مصرف یک قاشق غذاخوری شیره انجیر می‌تواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند.

captcha