پزشک اراکی که کرونا را شکست داد گزارش تصویری| بارش باران و آبگرفتگی معابر در اراک امام باقر(ع) از دعای ابراهیم نبی برای توجه مردم به اهل‌بیت می‌گوید پیوستن ایران به لیست سیاه FATF بهتر از پذیرش آن است/ حامیان FATF عوامل بیگانه هستند عکس/ مجاهدت فرزندان ایران برای مقابله با کرونا وضعیت کاروان ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو/ ۴۷ سهمیه در ۱۱ رشته شمخانی: از دادستان کل کشور خواستم اظهارات امیرآبادی را صحت سنجی و نتیجه را اعلام کند نماز مستحبی ماه رجب که پیامبر برای اجابت دعا سفارش کردند رژیم غذایی عاملی موثر در بروز سکته مغزی تفکری که امید را لازمه دفع بلا می داند/ ظهورِ حقایق، راهِ درمانِ بشرِ پر تنشِ امروز
سه شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳
کد خبر: 61141
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
گزارش تصویری/

تصاویر/ جانِ انجیر

انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که در زبان عربی تین نامیده می‌شود و از معدود میوه‌هایی است که نام آن در قرآن ذکر شده و خداوند به آن قسم خورده است که این به خاطر فواید فراوانی است که در انجیر نهفته است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که در زبان عربی تین نامیده می‌شود و از معدود میوه‌هایی است که نام آن در قرآن ذکر شده و خداوند به آن قسم خورده است که این به خاطر فواید فراوانی است که در انجیر نهفته است. در کلام معصومین نیز به این میوه بسیار سفارش شده برای مثال از امام رضا (ع) روایت شده است که انجیر بوی بد دهان را می‌برد، استخوان را استحکام می‌بخشد و با وجود مصرف آن دیگر نیازی به دارو نیست. همچنین انجیر مو را می‌رویاند، درد را می‌برد و همانند‌ترین چیز به گیاهان بهشت است. کتب مقدس یهودیان و نویسندگان قدیمی یونان و روم نیز از خواص انجیر فراوان گفته اند. شیره این میوه بهشتی از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و‌تر است که از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه به دست می‌آید. اغلب صاحبان باغ‌های انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل می‌کنند، زیرا انجیر رسیده زود خراب می‌شود. هنگامی که انجیر به شیره تبدیل می‌شود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر به صورت فشرده در اختیار شماست به طوری که مصرف یک قاشق غذاخوری شیره انجیر می‌تواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند.

captcha