باید قصورها در دوره‌های مختلف پی‌گیری شود/ تعقیب قاتلان شهید سلیمانی در دستور کار دادستان تهران و معاون بین‌الملل قوه قضائیه امضای سند همکاری با چین چقدر منافع ایران را تامین می‌کند؟ ماله کشی به سبک مدیر رسانه‌ای اصلاح طلب/ «امضای کری تضمین بود» با « به عقل جن هم نمی رسید» توجیه شد! قلب، طعمه جدیدترین نسخه ویروس کرونا «اصلاح ساختار بودجه»؛ نکته مغفول این روزهای کشور/ دولت و مجلس تمایلی برای تحول بودجه‌ریزی ندارند؟ قابل توجه داوطلبان؛ کارت کنکور دکتری ۹۹ پس از نهایی شدن زمان جدید برگزاری توزیع می‌شود یمن|حملات پهپادی و موشکی گسترده به پایگاه‌های نظامی و تأسیسات راهبردی عربستان در جیزان، نجران و عسیر محرومیت سهم مردم ازمعادن طلای خاورمیانه/اینجا فقرحرف آخر رامی‌زند مجلس به دنبال آزادسازی دارایی‌های ایران از کره جنوبی است/ وزارت امور خارجه در مقابل گستاخی کره دست از تساهل و تسامح بردارد كلاهبرداري 58 ميلياردي با فروش غيرقانوني واحدهاي مسكوني در اراك
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
کد خبر: 59560
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲

شناسایی مولکول‌های ضد سرطانی مواد غذایی با برنامه گوشی هوشمند

محققان کالج سلطنتی لندن، یک برنامه موبایل توسعه دادند که با استفاده از توان پردازشی اضافی گوشی‌های موبایل قادر است مولکول‌های ضدسرطان را در مواد غذایی شناسایی کند.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از ایرنا؛  این برنامه موبایل که DreamLab نام دارد، تا کنون ۸۳ هزار بار توسط کاربران نصب شده و زمانی فعال می‌شود که کاربران از گوشی موبایل خود استفاده نمی‌کنند. این برنامه تا کنون بیش از ۱۰ میلیون محاسبه انجام داده است.

این برنامه برای ارزیابی ویژگی‌های بیش از ۸ هزار ماده غذایی از یک الگوریتم خاص و یک بانک اطلاعاتی جامع بهره می‌برد تا مولکول‌هایی را که در بررسی‌های آزمایشگاهی خاصیت ضدسرطانی آن‌ها به اثبات رسیده است، شناسایی کند.

بر اساس نتایج حاصل از کارکرد این برنامه، هویج، کرفس و پرتقال بالاترین میزان مولکول‌های ضد سرطان را دارند. همچنین انگور، شوید و کلم نیز دارای مقادیر زیادی از مولکول‌های ضدسرطان هستند.

همچنین این برنامه نشان داد داروهای ضد دیابت و ضد میکروب موجود در بازار نیز می‌توانند نقش موثری در درمان سرطان داشته باشند.

به گفته محققان گام بعدی آن‌ها استفاده از فناوری هوش مصنوعی به‌منظور بررسی اثرات استفاده از ترکیبات مختلف داروها و مولکول‌های موجود در مواد غذایی بر بدن هریک از کاربران است.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature منتشر شده است.

captcha