پیری و فرسودگی برخی مسوولین اجرایی، دلیل نگرفتن آرایش جنگی در اقتصاد است/ تبدیل فضای تهدیدمحور به فرصت محور؛ اصلی‌ترین وظیفه سازمان فضای مجازی بسیج تاثیر سطح تحصیلات بر رابطه زوجین کش و قوس بین نمایندگان مجلس و دولت نتیجه داد/ احراز تخلف آشکار دولت در انجام مصوبه افزایش حقوق جبهه پايداری برای انتخابات مجلس به مدلی برای هم‌افزايی و وحدت رسيده است چرا از جشن ۴ سالگی برجام در روزنامه‌های اصلاح‌طلب خبری نیست+ تصاویر رد پای ۱۱ کارمند وزارت صمت در پرونده تخلفات پتروشیمی هفته آینده؛ جلسه غیرعلنی مجلس درباره هدفمندی یارانه ها فعالیت هفت هزار نفر در شبکه نظارتی انتخابات استان مرکزی/در حوزه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی با هیچ‌کس تعارف نداریم چشم در چشم با پلنگ ایرانی/ نمی‌گذارم پسرم محیط‌بان شود علم نوروبیولوژی بر حکم حجاب صحه می‌گذارد
سه شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۶
کد خبر: 59549
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷

مصرف نوشیدنی‌های قندی موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود

محققان فرانسوی دریافتند افزایش مصرف نوشیدنی‌های قندی موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از ایرنا؛  در این تحقیقات اطلاعات مربوط به وضعیت سلامت ۱۰۱ هزار و ۲۵۷ داوطلب فرانسوی با میانگین سنی ۴۲ سال که ۲۱ درصد از آن‌ها مرد و ۷۹ درصد زن بودند مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.

این داوطلبان حداقل دو پرسشنامه آنلاین درباره رژیم غذایی خود را در دوره‌های زمانی ۲۴ ساعته تکمیل کردند. این پرسشنامه‌ها برای اندازه‌گیری مصرف ۳۳۰۰ نوع ماده غذایی و نوشیدنی طراحی شده‌اند و به مدت ۹ سال توسط داوطلبان تکمیل شدند.

در این تحقیقات میزان مصرف روزانه نوشیدنی‌های قندی مانند آبمیوه‌هایی که با قند طبیعی و مصنوعی شیرین شده‌اند مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج آن با گزارش‌هایی که در خصوص ابتلای داوطلبان به انواع سرطان در سوابق پزشکی و بیمه‌ای آن‌ها به ثبت رسیده است، مقایسه شد.

در نتیجه این بررسی‌ها مشخص شد مصرف روزانه نوشیدنی‌های قندی در بین مردان بیش از زنان است. در طول دوره مطالعه ۲۱۹۳ مورد ابتلا به سرطان در میان داوطلبان گزارش شد و میانگین سنی ابتلا به این بیماری ۵۹ سال بود. بر اساس این نتایج افزایش مصرف روزانه نوشیدنی‌های قندی به میزان ۱۰۰ میلی لیتر با ۱۸ درصد افزایش خطر کلی ابتلا به سرطان و ۲۲ درصد افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه ارتباط دارد.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه The BMJ منتشر شده است.

captcha