80درصد فوتی های تصادفات استان مرکزی غیربومی هستند/ رتبه دوم استان مرکزی از لحاظ تردد وسایل نقلیه سنگین گزارش تصویری| سفر رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور به استان مرکزی اضافه شدن 650 هزار خانوار جدید به کمیته امداد/ معوقات تسهیلات امداد زیر یک درصد است پلیس به دنبال عدم پلاک گذاری پراید در سال 99 است/ پیش بینی کاهش 12درصدی تلفات جاده ای در سال 98 دشمنان هر روز به دنبال نقشه جدید برای ضربه زدن به انقلاب هستند/ خروجی جشنواره مالک اشتر سازماندهی و شناسایی بهتر نیرو ها است فوت هر فرد در تصادفات خسارت ۵میلیارد تومانی به کشور وارد می کند/ تعداد دوربین های ثبت تخلف کشور از سال ۹۶ افزایش نداشته است عید غدیر، بهترین زمان برای تبیین جایگاه ولایت‌فقیه در جامعه است/واقعه غدیر در فراهان بازخوانی می شود حوزه گردشگری کشور آسیب جدی از تحریم‌ها ندیده است/اجرای ۱۹۰۰پروژه حوزه گردشگری با سرمایه گذاری ۱۸۰هزار میلیارد تومان پوستر/ غدیر خم ، عید ولایت و بندگی بزرگترین پروژه غرب کشور در اراک به بهره برداری می رسد
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۷
کد خبر: 56609
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۸
گزارش تصویری/

کارگاه پخت زولبیا و بامیه/تصاویر

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

captcha