مجموع گردش مالی کارتخوان های دفتر زنگنه 190 میلیارد است/ جزئیات ماجرای درگیری مسئولان وزارت نفت با نیروهای بازرسی و امنیتی اجرای ۸۲ پروژه در مناطق محروم استان مرکزی/ اختصاص 140 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری كشف 257 هزار نخ سيگار قاچاق در دليجان/دستگیری سارق ریل های قطار و کشف 2 تن ریل مسروقه در شازند بسیج سازندگی عرصه‌ای برای ترویج کار جهادی با روحیه انقلابی است ایجاد برداشت صحیح از دفاع مقدس با ارائه مطالب تخصصی مهندسی رزمی در دانشگاه‌ها/ برگزاری اجلاسیه شهدای دانش آموز و فرهنگیان در ۳۰ خرداد ۹۸ شب قدر بزرگ‌ترین سند امامت و تداوم آن در طول زمان است بزرگ‌ترین پروژه‌ سرمایه‌گذاری استان امسال در خمین به بهره‌برداری می‌رسد آغاز عملیات اجرائی احداث باند دوم محور خمین – گلپایگان سخنگوی دولت با حجم تلنبار شده مشکلات مردم چه می کند؟/ پایان 300 روز دولت بی سخنگو؛ چرا ربیعی از همان اول در جایگاه سخنگوی دولت قرار نگرفت؟ تیم ستارگان قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان فراهان شد
یکشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸
کد خبر: 56609
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۸
گزارش تصویری/

کارگاه پخت زولبیا و بامیه/تصاویر

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

captcha