
پیشرفت ۲۰ درصدی زائرسرای استان در مشهد مقدس/ نیاز ۱۸ میلیاردی پروژه برای اتمام و تجهیز
به گزارش دیار آفتاب؛ سروش مدیرعامل بنیاد زائرسرای استان مرکزی در مشهد مقدس، عصر شنبه در جلسه شورای اسلامی کلانشهر اراک به ارائه گزارشی در مورد پروژه زائرسرای ویژه کمتوانان مالی استان مرکزی در مشهد مقدس پرداخت و گفت: خوشبختانه تابهحال توانستیم سقف اول، دوم، سوم و چهارم را بزنیم که هر سقف هزار متر زیربنا دارد.
سروش ضمن بیان اینکه سعی شده است تمام فعالیتها با محوریت امکانات و نیروهای استان مرکزی انجام گیرد عنوان کرد: از سال ۹۴ فرمانداری، دهیاری و بخشداریهای شازند ۴۲۰ میلیون تومان، نماینده ولیفقیه در استان ۵۰ میلیون تومان و کمکهای مردمی و خیرین ۷۶ میلیون تومان به این پروژه کمک کردهاند.
وی افزود: در سال ۹۵ به لحاظ اینکه مشکلاتی با شهرداری مشهد ایجاد شد، ۱۰ میلیون تومان کمکهای مردمی داشتیم. همچنین در سال ۹۶ هم توسط استاندار وقت( مقیمی) تقسیمکاری بین شهردارها و فرماندارها اتفاق افتاد و دوستان خیلی خوب پایکار آمدند ولی با آمدن استاندار بعدی ( زمانی قمی) هر چه جلو رفته بودیم استاندار ما را پس زد و حتی بهجایی رسید که نزدیک بود تعطیل شود.
مدیرعامل بنیاد زائرسرای استان مرکزی در مشهد مقدس بیان کرد: در سال ۹۶ شهرداری دلیجان ۴۰ میلیون تومان، شهرداری اراک ۴۰۰ میلیون تومان، کمکهای خیرین ۷۴ میلیون تومان، پتروشیمی ۴۰ میلیون تومان، معاونت عمرانی استانداری ۱۰۰ میلیون تومان، اوقاف ۲۰ میلیون تومان و نماینده ولیفقیه در استان ۵۰ میلیون تومان به این بنیاد پرداخت کردند.
کمک نزدیک به ۲ میلیاردی به پروژه
وی با اشاره به کمک ۱میلیارد و ۸۳۶ میلیون تومانی سازمانها و مردم از ابتدا تاکنون به این بنیاد تشریح کرد: در سال ۹۷ نیز شهرداری اراک ۱۰۰ میلیون تومان، معاونت عمرانی ۲۰۰ میلیون ، فرمانداری زرندیه و تفرش و فراهان و کمیجان جمعاً ۱۸۰ میلیون تومان، فرمانداری ساوه ۳۵۰ تن سیمان به مبلغ ریالی ۳۵ میلیون تومان کمک کردهاند.
سروش ضمن تأکید بر اطلاع از وضعیت مالی نامناسب شهرداریها عنوان کرد: این پروژه چون جنبه عمومی دارد یکی از جاهایی که خوب میتواند به این مجموعه بدون حرفوحدیث کمک کند شهرداریها هستند.
رئیس هیئتمدیره :
پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه زائرسرا
در ادامه جلسه صفوی رئیس هیئتمدیره این بنیاد به ارائه گزارش پرداخت و بیان کرد: از ابتدا بحث بر این منوال بود که تقسیم شهرستانی در رابطه با این پروژه صورت گیرد تا ببینیم هر شهرستان چه میزان کمک کند. با توجه به اینکه این زائرسرا برای افراد کمتوان جامعه ساخته میشود باید اجازه دهیم هر شهرستان بهاندازه توانش کمک کند ولی بهاندازه نیازش بهرهبرداری کند منتهی فرمانداران فشار آوردند و گفتند ما به شرطی کمک میکنیم که سهم هر شهرستان مشخص شود، که در همین راستا و بر اساس نقشه به نسبت ارقام کمک فرمانداران تقسیمبندی بین شهرستانی صورت گرفت که البته این نکته باهدفی که پروژه دنبال میکند همخوانی ندارد.
صفوی بابیان اینکه سازمانها تا حدودی به آنچه تعهد دادند عمل کردند تصریح کرد: منتهی همه مثل شهرداری؛ شهرداری اراک متقبل شده بود ماهی ۵۰ میلیون تومان بدهد اگر شهرداری اراک تعهدش را عمل کرده بقیه هم به تعهدشان عمل کردهاند.
وی اظهار کرد: طراحی اولیه این پروژه در زیر بنایی به مساحت ۸۵۰۰ متر بوده است ولی با توجه به ایرادات وارده به نقشه این میزان به ۶۴۰۰ متر رسیده است.
رئیس هیئتمدیره این پروژه ادامه داد: زمانبندی اولیه سهساله بود ولی این زمانبندیها مشروط به این است که منابع تأمین شود و به تناسبی که منابع تأمین شود آماده اجرای کار هستیم و امیدواریم تا یکی دو سال آینده این پروژه به انتها برسد.
وی برآورد اولیه برای اجرای این پروژه را ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: منتهی با شرایط فعلی کشور فکر میکنم باید این مبلغ را به ۲۰ میلیارد تومان برسانیم و با توجه به اینکه تابهحال ۲ میلیارد هزینه کردیم پس ۱۸ میلیارد تومان نیاز است که این پروژه تکمیل و تجهیز شود.
صفوی ضمن اشاره به خودگردان بودن این پروژه در زمان بهرهبرداری خاطرنشان کرد: تابهحال در این پروژه ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتهایم.
انتهای پیام/