برگزاری۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج در شازند/برگزاری همایش شکوه اقتدار با حضور بسیجیان آمارهای کاغذی منجر به توسعه نمی‌شود/توسعه نتیجه بالفعل شدن پتانسیل‌های بالقوه است مسابقات انتخابی المپیاد استعدادیابی بدمینتون استان مرکزی/راه‌یابی 6 ورزشکار به مسابقات المپیاد استعدادیابی کشور اراک قهرمان مسابقات قهرمانی بوکس استان مرکزی شد قوانین عجیبی که باورتان نمی شود واقعی باشند از فروپاشیدن کابینه رژیم صهیونیستی تا سوئیفیت اروپایی تقریباً هیچ دار و دسته پرتغالی‌ها/بدرقه در انزوا/ناسزاگویی و حمله به خبرنگار! درخواست از دادستان کشور برای ورود به ماجرای ادعای ظریف درباره پولشویی آثار و برکات امام مهدی (عج) در زمان غیبت دولت روزانه ۷۰۴.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان خرج جاری دارد +نمودار
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳
کد خبر: 43453
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۲

مضرات مصرف پوست ماهی و مرغ‌ها

متخصص تغذیه گفت: از آنجا که مواد سمی زیر پوست ماهی‌ها جمع می‌شود پرهیز از مصرف آنها توصیه شده است همچنین پوست پرندگان نیز از چربی زیادی برخوردار است که باعث بالا رفتن کلسترول خون خواهد شد.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با بیان اینکه در صورتی که نکات بهداشتی در قبال پرورش، حمل و نگهداری ماهی‌ها رعایت نشود آنها به دلیل داشتن اسید چرب اشباع نشده و قرار گرفتن در معرض آفتاب و اکسیژن به سرعت فاسد می‌شوند گفت: لذا رعایت نکات بهداشتی در خصوص نگهداری آنها بسیار حائز اهمیت است.

مظهری خاطرنشان کرد: در زمان طبخ ماهی‌ها نیز باید از سرخ کردن طولانی مدت آنها با روغن‌های اشباع شده حیوانی و هیدروژن شده گیاهی پرهیز شود.

وی با بیان اینکه مصرف آبزیان از جمله ماهی و میگوها توسط تمام متخصصین تغذیه توصیه می‌شود، توضیح داد: مصرف سرانه ماهی در کشور ما طی سال‌های اخیر افزایش یافته اما لازم است فرهنگ‌سازی بیشتری در این زمینه صورت گیرد. در برخی از کشورهای منطقه مصرف سرانه ماهی سالانه 150 کیلوگرم است و ما باید عادات تغذیه‌ای را از کودکی به فرزندانمان آموزش دهیم تا با مصرف غذاهای سالم از بروز بیماری در سنین بالاتر پیشگیری به عمل آید.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: مصرف پوست ماهی‌هایی که در محیط‌های سالم پرورش پیدا می‌کند و خود ماهی نیز از مواد غذایی سالم تغذیه کرده است اشکالی ندارد اما عموماً به دلیل آلودگی‌های زیادی که در محیط‌ها وجود دارد توصیه می‌شود پوست ماهی‌ها و پرندگان مصرف نشود.

مظهری در پایان گفت: از آنجا که مواد سمی زیر پوست ماهی‌ها جمع می‌شود پرهیز از مصرف آنها توصیه شده است همچنین پوست پرندگان نیز از چربی زیادی برخوردار است که باعث بالا رفتن کلسترول خون خواهد شد.

انتهای پیام/

captcha