#تنبیه_ملکه/ اینکه گفتن یکی بزنید، ده تا می‌خورید، یعنی اینکه میخوان ده تا نفتکش توقیف کنن؟ کارت سوخت جایگاه‌داران تا مدت محدودی فعال خواهد بود/ اینستکس بدون دریافت پول نفت به درد نمی‌خورد تقدیر نمایندگان مجلس از اقدام سپاه در توقیف نفتکش انگلیسی عطوان: هیچ ائتلاف آمریکایی یارای مقابله با اراده ایران را ندارد از تحریم انتخابات تا حضور مشروط و مشارکت حداکثری/ تهدید به شورش توسط اصلاح طلبان چند سال بعد از فتح دولت و مجلس و شورای شهر! اثبات خواص ضد التهابی داروی اکتشافی درمان بیماری‌های خودایمنی ۳۰۰ محیط‌بان به یگان حفاظت محیط‌زیست کشور اضافه می‌شود عباس عبدی: دولت با وضع فعلی‌اش نیازی به برانداز ندارد/ اروپا به تعهداتش عمل نکند، ایران مجبور به خروج از برجام است چشم آموزش‌و‌پرورش کور شد! کنفدراسیون فوتبال آسیاصلاحیت مدیرعامل سابق پرسپولیس را تایید نکرد
دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۴
کد خبر: 43147
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۵

مصرف چای زعفران برای چه کسانی مضر است؟

متخصص طب سنتی با اشاره به تاثیر مصرف چای زعفران بر بدن گفت: این چای برای برخی افراد آثار سوء در پی دارد.

به گزارش دیار آفتاب؛ لیلا شیربیگی متخصص طب سنتی درباره فواید و محدودیت‌های مصرف چای زعفران گفت:  چای زعفران برای بدن مفید است، اما برای اثر بخشی بیشتر  این خوراکی بهتر است از جلاب طبی زعفران که مخلوطی از نبات و گلاب و زعفران است استفاده کنیم؛ مصرف زعفران نیاز به توجه دارد برای مثال زیاده روی افراد در مصرف آن به خصوص برای بیماران قلبی می‌تواند خطرناک باشد، بنابراین کسانی که آریتمی قلبی  ناشناخته دارند و قرص ضد آریتمی یا بتا بلوکرها را مصرف می‌کنند، باید در مصرف این چای احتیاط کنند.

وی درباره مصرف این چای برای خانم‌های باردار گفت:  مصرف چای زعفران برای خانم‌های باردار به جهت افزایش ضربان قلب  توصیه نمی‌شود چرا که  حتی ممکن است سقط جنین یا زایمان زودرس  را در پی داشته باشد.

شیربیگی تصریح کرد: با توجه به فواید بسیاری که این چای دارد مصرف آن را برای ۲ تا ۳ بار در هفته توصیه می‌کنیم و بهتر است در روزهای دیگر دمنوش به یا فالوده سیب را جایگزین آن کنیم؛ به و سیب خواص تقریبا مشابهی با زعفران دارند، اما منجر به بروز مشکلات قلبی نخواهند شد.

وی با اشاره به اهمیت نوع آماده کردن چای بر تاثیر گذاری آن اظهارکرد: نباید حجم استفاده از زعفران در چای بالا باشد همچنین نباید آن را از ابتدا به چای اضافه کنیم؛ معمولا توصیه ما این است که به هر یک لیوان چای دم کرده ایرانی که روی شعله کم به خوبی دم کشیده  است نصف قاشق چای خوری آب زعفران دم کرده اضافه کنیم تا بهترین اثر بخشی را بر بدن ما داشته باشد.

منبع: تسنیم

captcha