
تجلی «اقتصاد مقاومتی» با پرورش شتر مرغ توسط کارآفرین فراهانی+ عکس
به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ در دنیای امروز که بیکاری به عنوان یکی از مهمترین مشکلات جامعه مطرح می شود، اقتصاد مقاومتی مفهومی است که به عنوان راهگشای برون رفت اقتصاد کشور از وضعیت نابسامان و سست کنونی از سوی مقام معظم رهبری و کارشناسان امور اقتصادی مورد تاکید است.
مقام معظم رهبری هم بارها و بارها با تاکید بر اقتصاد مقاومتی به دنبال گفتمان سازی این تفکر هستند تا مساله اقتصاد مقاومتی در جامعه نهادینه شود.
در راستای تحقق منویات معظم له در خصوص اقتصاد مقاومتی، ابوالفضل وروانی كارآفرين فراهانی موفق شد با پرورش 20 قطعه شترمرغ، نام خود را در فهرست کارآفرین موفق در عرصه اقتصاد مقاومتي، به ثبت رساند.
این کارآفرین فراهانی با کمک تسهیلات بسیج سازندگی نه تنها برای خود، بلکه برای سایر اعضای خانواده نیز فرصت شغلی فراهم کرده و آنان را نیز در این طرح سهیم کرده است. میتوان با اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و با دریافت کوچکترین تسهیلات اقدامات بزرگی را میتوان انجام داد و حتی برای افراد دیگر نیز فرصتهای شغلی ایجاد کرد.
وی در گفتگو با خبرنگار فراهان خبر، با تاکید بر اینکه پرورش شترمرغ از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است، گفت: با شروع تعطیلات تابستانی با دریافت تسهیلات اقتصادمقاومتی به همراه فرزندانم، کار را با خرید 25 جوجه شترمرغ در روستای پدری شروع کردم.
وروانی اظهار کرد: هر جوجه شترمرغ را با قیمت 300 هزار تومان خریداری کردم. در مدت دوره پرورش به دلیل نداشتن اطلاعات و عدم آموزش در زمینه پرورش شترمرغ تعداد 5 جوجه تلف شد.
وی افزود: سرمایه اولیه زیادی برای شروع کار نداشتم و تنها با تامین هزینه خرید جوجهها و مواد غذایی در یک محیط محصور و یک محیط کوچک سرپوشیده کار را شروع کردم. در حال حاضر 5 ماهی میشود که به کار پرورش مشغول هستم و تا 3 ماه دیگر شترمرغ ها را برای فروش به بازار عرضه می کنم.
این کار آفرین فراهانی تصریح کرد: شتر مرغ پرنده مقاومی است و احتیاج زیادی به مراقبت ویژه ندارد. تنها در حد روزی یک یا دو بار غذا در آخور آنان میریزیم که بیشتر فرزندانم هم کار نگهداری و غذا دادان را بر عهده دارند.
وی افزود: در آغاز کار برای تهیه غذای شترمرغ ها مشکل داشتم اما در مرور زمان با شرکت های توزیع کننده خوراک این حیوان آشنا شدم و خوراک شترمزغ را از آنها تهیه می کنم.
وی یادآور شد: گوشت شترمرغ با استخوان کیلویی 40 هزار تومان و بدون استخوان کیلویی 50 هزار تومان است، که از فروش گوشت حاصل از کشتار هر شترمرغ، یک میلیون تومان سود خالص بهدست میآید.
وروانی اظهار کرد: اگر کسی بتواند پوست شترمرغ را دباغی و محصولات چرمی تولید شود، بهازای هر شترمرغ حداقل 2 میلیون تومان سود خالص کسب خواهم کرد و از پرهای شترمرغها هم گردگیر یا داستر تولید میکنند.
کارآفرین تصریح کرد: هم اکنون که تجربه لازم را کسب کردم، با توجه به سودآوری این کار، پرورش شترمرغ را ادامه می دهم.
انتهای پیام/م