رونق تولید و رفع مشکلات اقتصادی به منتخب مردم در انتخابات بستگی دارد پیشرفت ایران در گروی انتخاب مدیران انقلابی و فعال/ پشت پرده پیام نوروزی ترامپ همراهی فتنه گران با استکبار است تکیه بر امکانات داخلی، محور تحقق اشتغال و تولید/ ثبات اقتصادی جامعه با اشتغالزایی امکان پذیر است اقدام خاصی برای اجرای اقتصاد مقاومتی انجام نگرفته است/ تولید و اشتغال به اقدام جدی نیاز دارد سال گذشته اقتصاد مقاومتی در حد حرف باقی ماند/ رونق تولید و اشتغال به منتخب مردم در انتخابات بستگی دارد لباس‌های سنتی و سلسله ساپورتیان! طلبه و فضای مجازی؛ میدان جنگ با سلاح ایمان/ روحانیون حضور هوشمندانه داشته باشند آسیاب جفتی؛ جاذبه گردشگری بی نظیر آشتیان+ عکس سیری در احوالات میرزا محمدحسین گلبن فراهانی فردقان بهشت جاذبه های طبیعی فراهان/از آتشکده خاموش تا محل تبعید بوعلی سینا+عکس
شنبه ۰۵ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۲
کد خبر: 16657
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۴

دیابتی ها این 7 اصل را فراموش نکنند!

وعده صبحانه بهترین وعده برای افزایش مصرف فیبر از طریق میوه ها و فراورده های لبنی است.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از آوای سلامت، انتخاب گزینه های صحیح غذایی در این وعده علاوه بر این که سوخت و ساز بدن را در تمام طول روز بالا می برد، راهی مناسب برای کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت است.

اصل اول؛ حذف نکردن وعده صبحانه: تحقیقات نشان می دهد صرف نظر کردن از صبحانه باعث ابتلا به چاقی و مقاومت به انسولین می شود. مطالعات دیگر تایید می کنند که مصرف کنندگان صبحانه بهتر می توانند در برابر غذاهای چرب و پرکالری مقاومت کنند. هدف از خوردن صبحانه در دیابتی ها، کنترل بهتر قند خون و جلوگیری از پرخوری در طول روز است.

اصل دوم؛ مصرف صبحانه در خانه: شما می توانید و البته نباید از رستوران ها برای خوردن صبحانه استفاده کنید. یک وعده غذایی مناسب برای صبحانه همیشه در خانه قابل دسترس است. یک صبحانه سبک می تواند شامل کربوهیدرات ها و چربی های سالم بعلاوه پروتئین باشد و نزدیک به 1000 کالری به بدن شما برساند.

اصل سوم؛ مصرف غلات همراه با میوه: یک وعده غلات کامل حداقل 5 گرم فیبر به بدن شما می رساند و مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم غلات باعث کاهش وزن می شود. استفاده از غلات کامل به همراه میوه های تازه مانند توت فرنگی یا زغال اخته را می توان یک رژیم دیابت پسند دانست.

اصل چهارم؛ مصرف دانه کتان: این دانه ها غنی از فیبر و پروتئین هستند و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آنها به بهبود سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک می کند و از میزان التهاب بدن می کاهد.

اصل پنجم؛ بلغور جوی دو سر: یکی از بهترین گزینه های صبحانه برای دیابتی ها است و در هر فنجان 4 گرم فیبر دارد به طوری که باعث کنترل قند خون می شود. مطالعات نشان داده که مصرف یک فنجان بلغور جو برای 5 تا 6 بار در هفته خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 39 درصد کاهش می دهد.

اصل ششم؛ شیر یا ماست کم چرب: شیر علاوه بر این که حاوی کلسیم و ویتامین دی بالا است خطر ابتلا به سندرم متابولیک یعنی مجموعه ای از علائم که منجر به دیابت و بیماری های قلبی می شوند را کاهش می دهد. ویتامین دی موجود در محصولات لبنی کم چرب همچنین با کاهش میزان کلسترول و بهبود سطح انسولین در ارتباط است.

اصل هفتم؛ چای دارچین: دارچین بهترین گزینه برای کاهش قند خون است و اضافه کردن آن به چای یا قهوه برای کنترل و مدیریت دیابت می تواند مفید باشد.