جنگ ترکیبی حربه ی جدید دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران/برخی مسئولان و مدیران در زمین دشمن بازی می‌کنند مراسم بزرگداشت شهدا در اراک+تصاویر روش‌هایی برای درمان کبد چرب/چرا بعد از غذا نباید دراز کشید؟/بهترین زمان برای ورزش کردن/درد‌های پیش از اجابت مزاج را جدی بگیرید با بانیان و طراحان آشوب‌های اخیر قاطعانه برخورد خواهد شد عکس/ مانور بهداشت و درمان اضطراری هلال احمر وام ازدواج ۵میلیون تومان افزایش یافت امکان دعوت مجدد مسعود شجاعی به تیم ملی وجود دارد/سرمربی تیم ملی امید به زودی معرفی می‌شود اثربخشی داروهای داخلی از داروهای خارجی کمتر نیست/تبدیل نرخ ارز برای واردات دارو باید منطقی صورت گیرد عکس/ قالیباف در تشییع شهید خیابان پاسداران ارز‌های خود را بفروشید دلار ارزان‌تر می‌شود/عجله صرافان برای فروش ارز
جمعه ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۱
کد خبر: 16485
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸

مهم‌ترین نکات مصرف پاچه گوسفند و سیرابی/ افرادی که باید دور این غذا را خط بکشند

پاچه گوسفند و گاو حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است و هنگام خوردن آن باید نکاتی را مد نظر قرار داد.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی؛ بیان کرد: به طور معمول پس از انجام اعمال جراحی مختلف و به خصوص شکستگی های استخوان استفاده از برخی مواد غذایی خاص ضروری است.

وی اظهار داشت: یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفند و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است اما گاهی استفاده بیش ازحد از این مواد مشکلات بسیاری را برای افراد ایجاد می کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: ترمیم استخوان ها احتیاج به مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین و املاح دارد که می توان با مصرف مواد غذایی دیگری به جز پاچه گوسفند به این نیاز بدن پاسخ داد.

صمدپور عنوان کرد: پاچه گوسفند حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است که استفاده افراطی از آن به خصوص در کهنسالان سبب افزایش مواد مضری مانند اوره و کراتین در بدن می شود.

وی با بیان اینکه افراد مسن باید از مصرف پاچه گوسفند به منظور تسریع روند درمان شکستگی استخوان اجتناب کنند، توصیه کرد: این گروه از افراد باید محصولات پروتئینی مانند مرغ، ماهی و بوقلمون را جایگزین این ماده کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: علاوه بر ژلاتین ویتامین C نیز تاثیر بسزایی در فرآیند کلاژن سازی ایفا می کند بنابراین افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند باید از منابع حاوی این ویتامین مانند مرکبات، گوجه فرنگی و سبزیجات استفاده کنند.

صمدپور تصریح کرد: مصرف مواد لبنی مانند شیر، ماست و دوغ کم نمک نیز نقش موثری در ترمیم استخوان ها دارد.

وی یادآور شد: مصرف قلم گوسفند که دارای ژلاتین است برای کودکانی که رشد آن ها با تاخیر صورت می گیرد، مفید است.

انتهای پیام/ت

captcha