افزایش 14 درصدی حقوق مستمری‌بگیران بهزیستی/فعالیت 150 اورژانس اجتماعی در کشور سرپرست فنی و حرفه‌ای استان مرکزی منصوب شد روایتی خواندنی از 36 سال زندگی عاشقانه یک همسر جانباز 70 درصد مقاوم‌سازی بیش از 2000 خانه روستایی در استان مرکزی توسعه ورزش‌های عمومی و همگانی در سطح محلات، اولویت باشگاه شهرداری پرداخت 80 میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های قالیبافی استان مرکزی یازدهمین جشنواره «شعر انتظار» استان مرکزی برگزار می‌شود از کوچ بزرگ دولتی‌ها از تلگرام تا جایگزینی یورو به جای دلار قلعه استقلال در آسیا/سپاهان مشتری پژمان/میله فولادی جلو پنجره پرسپولیس وزارت اطلاعات باید صد در صد انقلابی بماند و انقلابی عمل کند/ کوچک‌ترین تردید درباره صلاحیت مسئولان را منعکس کنید
جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶
کد خبر: 16485
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸

مهم‌ترین نکات مصرف پاچه گوسفند و سیرابی/ افرادی که باید دور این غذا را خط بکشند

پاچه گوسفند و گاو حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است و هنگام خوردن آن باید نکاتی را مد نظر قرار داد.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی؛ بیان کرد: به طور معمول پس از انجام اعمال جراحی مختلف و به خصوص شکستگی های استخوان استفاده از برخی مواد غذایی خاص ضروری است.

وی اظهار داشت: یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفند و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است اما گاهی استفاده بیش ازحد از این مواد مشکلات بسیاری را برای افراد ایجاد می کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: ترمیم استخوان ها احتیاج به مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین و املاح دارد که می توان با مصرف مواد غذایی دیگری به جز پاچه گوسفند به این نیاز بدن پاسخ داد.

صمدپور عنوان کرد: پاچه گوسفند حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است که استفاده افراطی از آن به خصوص در کهنسالان سبب افزایش مواد مضری مانند اوره و کراتین در بدن می شود.

وی با بیان اینکه افراد مسن باید از مصرف پاچه گوسفند به منظور تسریع روند درمان شکستگی استخوان اجتناب کنند، توصیه کرد: این گروه از افراد باید محصولات پروتئینی مانند مرغ، ماهی و بوقلمون را جایگزین این ماده کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: علاوه بر ژلاتین ویتامین C نیز تاثیر بسزایی در فرآیند کلاژن سازی ایفا می کند بنابراین افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند باید از منابع حاوی این ویتامین مانند مرکبات، گوجه فرنگی و سبزیجات استفاده کنند.

صمدپور تصریح کرد: مصرف مواد لبنی مانند شیر، ماست و دوغ کم نمک نیز نقش موثری در ترمیم استخوان ها دارد.

وی یادآور شد: مصرف قلم گوسفند که دارای ژلاتین است برای کودکانی که رشد آن ها با تاخیر صورت می گیرد، مفید است.

انتهای پیام/ت

captcha