«نفس» نماینده ایران در نودمین دوره اسکار شد اصابت موشک بالستیک «قاهر ۲ ام» به مواضع شبه‌‏نظامیان ائتلاف سعودی در شمال یمن زیرپاگذاشتن توافقات بین‌المللی دعوت دنیا به زورآزمایی است/برای هر شرایطی آماده‌ایم/ضرر خروج از برجام صددرصد متوجه آمریکاست نتانیاهو: توافق هسته‌ای لغو یا اصلاح شود سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی پاسخی درخور، به وضعیت اسفناک جامعه مسلمان میانمار بدهند واکنش‌های جهانی به نخستین سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل ظریف: سخنان وقیحانه و جاهلانه ترامپ نشانگر عمق بی اطلاعی و رفتار و گفتار عوام فریبانه اوست همایش «دفاع همچنان باقیست» با حضور حسین شریعتمداری در اراک برگزار شد+تصاویر افزایش جمعیت ساوه نیازمند توجه جدی‌تر مسئولان به زیرساختهای آموزشی/خیران مدرسه‌ساز به کمک دولت بشتابند فرمانده حججی می‌گفت: آنقدر می‌جنگم تا ریشه تکفیری را بخشکانم/ماجرای آرم ۳۱۳ روی سینه «فرمانده حسین»
چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۹
کد خبر: 16485
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸

مهم‌ترین نکات مصرف پاچه گوسفند و سیرابی/ افرادی که باید دور این غذا را خط بکشند

پاچه گوسفند و گاو حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است و هنگام خوردن آن باید نکاتی را مد نظر قرار داد.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی؛ بیان کرد: به طور معمول پس از انجام اعمال جراحی مختلف و به خصوص شکستگی های استخوان استفاده از برخی مواد غذایی خاص ضروری است.

وی اظهار داشت: یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفند و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است اما گاهی استفاده بیش ازحد از این مواد مشکلات بسیاری را برای افراد ایجاد می کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: ترمیم استخوان ها احتیاج به مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین و املاح دارد که می توان با مصرف مواد غذایی دیگری به جز پاچه گوسفند به این نیاز بدن پاسخ داد.

صمدپور عنوان کرد: پاچه گوسفند حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است که استفاده افراطی از آن به خصوص در کهنسالان سبب افزایش مواد مضری مانند اوره و کراتین در بدن می شود.

وی با بیان اینکه افراد مسن باید از مصرف پاچه گوسفند به منظور تسریع روند درمان شکستگی استخوان اجتناب کنند، توصیه کرد: این گروه از افراد باید محصولات پروتئینی مانند مرغ، ماهی و بوقلمون را جایگزین این ماده کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: علاوه بر ژلاتین ویتامین C نیز تاثیر بسزایی در فرآیند کلاژن سازی ایفا می کند بنابراین افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند باید از منابع حاوی این ویتامین مانند مرکبات، گوجه فرنگی و سبزیجات استفاده کنند.

صمدپور تصریح کرد: مصرف مواد لبنی مانند شیر، ماست و دوغ کم نمک نیز نقش موثری در ترمیم استخوان ها دارد.

وی یادآور شد: مصرف قلم گوسفند که دارای ژلاتین است برای کودکانی که رشد آن ها با تاخیر صورت می گیرد، مفید است.

انتهای پیام/ت

captcha