افزایش ۲۵ برابری آنتی‌بادی‌ با تزریق واکسن در دوز سوم فواید رژیم غذایی خام بر سلامت جسم و روان ظرفیت‌های فضای مجازی برای اشتغال زنان / «آموزش»؛ لازمه رشد مشاغل مجازی  بدون فوتی و شناسایی ۱۰۰ مورد مبتلا به کرونا ویروس در ۲۴ ساعت گذشته مردم اراک تیم آلومینیوم را دوست دارند و باید به آن بها داد/ اولویتم ساختار و حرفه‌ای بودن تیم است کدام اژدر‌های ایرانی قاتل ناو‌های هواپیمابر آمریکایی هستند؟ صعود آلومینیوم در ضیافت پنالتی ها/ وداع تلخ و زودهنگام محرم با جام حذفی آغاز اجرای موافقتنامه ۲۵ ساله ایران و چین موفقیتی راهبردی است توافق با چین فرمولی مجزا از روند مذاکرات است/ دوران دیپلماسی تک بعدی به پایان رسیده است بازیکن ژاپنی که الهام بخش کارتون «فوتبالیست ها» و شخصیت «سوباسا» شد
دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۹
کد خبر: 1282
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰

سرانه مصرف آبزيان در استان مركزی كمتر از ميانگين كشوری است

مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي با اشاره به اینکه متوسط مصرف آبزيان در كشور حدود 9.2 كيلوگرم است گفت: اين ميزان در استان مركزي 7.8 كيلوگرم است.
به گزارش دیار آفتاب؛حسن اكبری مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي در گفتگو با اراک امروز؛ با اعلام اين خبر گفت: استان مركزي با ميانگين سرانه مصرف 7.8 كيلوگرم رتبه 14 كشوري در بين استانهاي ساحلي و رتبه هشتم را دربين استانهاي غير ساحلي دارد.

وی با اشاره به اینکه متوسط مصرف آبزیان در دنیا حدود 19.7 كيلو گرم است اظهار کرد: ميانگين سرانه مصرف آبزيان در دنيا 2.5 برابر استان  و حدود دو برابر كشور است.
 

مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي بیان کرد: برهمين اساس با توجه به  تاكيد سازمان فائو مبني بر اينكه در تركيب غذايي مورد استفاده افراد بايستي 30 تا 35 درصد از گوشت مصرفي از آبزيان تامين شود، هدف گذاري استان در پايان برنامه ششم براي استان را مصرف حدود 11 كيلو گرم آبزیان پیش بینی شده است.
 

اكبري با بيان اينكه آبزيان بايد به عنوان يك غذاي سالم و پايدار در تركيب غذايي مردم استان قرار گيرد، ادامه داد: بر این اساس پيش بيني برگزاري 40 دوره آموزشي طبخ آبزيان تا پايان سال جاري در سطح استان شده است.
 

وی خاطرنشان کرد: با آموزش روشهاي مختلف طبخ آبزيان، برگزاري جشنواره هاي غذايي آبزيان، متنوع كردن عرضه محصولات شيلاتي در مغازه ها و فروشگاهها، روي آوردن به سمت عرضه فرآورده هاي جديد آبزيان و عادت سازي به تغذيه آبزيان از دوران نوجواني مي توان سرانه مصرف آبزيان  را به شكل چشمگيري افزايش داد.

انتهای پیام/ش

captcha
آخرین اخبار