
پایه ریزی دکترین مقاومت از فتح خرمشهر اتفاق افتاد
به گزارش دیار آفتاب؛ فرجالله مرادی، معاون طرحریزی راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، با بیان اینکه ساوه فراتر از تراز یک شهرستان و شهری پر از مشاهیر و مفاخراست اظهار کرد: در جوامع انسانی جنگ بهعنوان یک عامل زیادهخواهی و قدرتطلبی شناختهشده و این نوع نبرد و جنگ همواره مورد نکوهش واقعشده و مذموم شناخته میشود.
وی بابیان اینکه جنگ با ماهیت دفاع در مقابل تعرض، همواره مجاز دانسته میشود، تصریح کرد: دفاع در پایه آموزههای دینی و دفاع از کیان اسلام همواره مورد تأکید قرارگرفته است و این نوع جنگ دفاع مقدس نامیده میشود.
معاون طرحریزی راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه گفت: انقلاب اسلامی از بدو تشکیل، از سوی دشمنان با توطئههای گوناگون مواجه شد و به خیال خام آنها انقلاب اسلامی مانند سایر انقلابها به پایان رسیده و کارکرد خود را از دست میدهد اما هر توطئهای از سوی دشمنان با شکست مواجه شد.
وی به دو دیدگاه در خصوص کارکرد انقلاب اسلامی از سوی برخی نظریهپردازان اشاره کرد و افزود: یک عده کارکرد انقلاب را عبور از استبداد به سمت دموکراسی میدانستند و پس از تحقق این مأموریت معتقدند که انقلاب با این دیدگاه کارکرد خود را از دست میدهد.
مرادی افزود: دیدگاه دیگر، ایجاد مدرنیته اسلامی است یعنی ظواهر اسلام را در جامعه پیاده کرده و نظام اسلامی را در چارچوب ساختارهای جهانی پیادهسازی کرد. اما دیدگاه اصیلی که برگرفته از نظریه امام راحل بود، کارکرد انقلاب اسلامی با ایجاد تمدن نوین اسلامی و زمینهسازی برای ظهور خورشید اسلام و منجی عالم بشریت است و رهبر انقلاب نیز ۵ گام را در این مسیر تبیین کردهاند که گام اول، ایجاد انقلاب، گام دوم، ایجاد نظام اسلامی، گام سوم، ایجاد دولت اسلامی، گام چهارم، ایجاد جامعه اسلامی و درنهایت، ایجاد تمدن نوین اسلامی بهعنوان گام پنجم است.
وی با اشاره به اینکه دشمن از همه ظرفیت و ابزار خود برای مقابله با انقلاب استفاده کرد، افزود: دشمن در یک دهه با جنگ نظامی یا جنگ سخت و در دهههای بعدی تهدید امنیتی و جنگ نرم و امروز با جنگ ترکیبی و شناختی دشمنی خود را با نظام اسلامی ادامه داده است.
مرادی با اشاره به اشغال اراضی کشور در ابتدای سالهای انقلاب توسط دشمن گفت: از مهرماه سال ۱۳۶۰ سلسله عملیات بزرگی نظیر ثامنالائمه، طریقالقدس و فتح المبین شکل گرفت و نهایتاً عملیات بیتالمقدس برای آزادسازی خرمشهر پایهریزی و با موفقیت اجرا شد که در نتیجه آن خرمشهر از چنگال دژخیمان بعثی آزاد شد.
وی افزود: آزادسازی خرمشهر فرا موضوعی است و صرفاً آزادی از تصرف و تجاوز به خاک کشور مطرح نیست بلکه پایهریزی دکترین مقاومت از فتح خرمشهر اتفاق افتاد و دکترین مقاومت امروز بهعنوان الگو در مجامع بینالمللی مطرح است.
معاون ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: آزادسازی خرمشهر موجب تقویت اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام اسلامی شد و دنیا حساب دیگری بر روی ایران باز کرد. هشت سال دفاع مقدس برگ زرینی در دفتر افتخارات این کشور و متعلق به همه نسلها بوده و اوج این افتخارات فتح خرمشهر در عملیات بیتالمقدس بود.
وی با اشاره به نقش بازماندگان از دوران دفاع مقدس و نسل جوان گفت: دشمن با جنگ شناختی و ترکیبی در میدانی سختتر از جنگ نظامی توطئههای دیگری را به راه انداخته و ما خرمشهرهای دیگری در پیش داریم.
وی بابیان اینکه فضای مجازی یکی از میدانهایی است که پیش روی جوانان قرارگرفته و در آن تیرهایی از سوی دشمن شلیک میشود، افزود: باید با بصیرت و شناخت بیشتر اجازه ندهیم این تیرها توسط دشمن به هدف برخورد کند.
مرادی بابیان اینکه ایجاد شکاف بین مردم و نظام و دوقطبی سازی در جامعه مهمترین هدف دشمن در جنگ شناختی و ترکیبی است، گفت: ارزشهای دینی و اسلامی، خرمشهرهای بعدی است و دشمن میخواهد حساسیت مردم نسبت به ارزشها را کاهش دهد و امروز هدف قرار دادن عفاف و حجاب که بهعنوان یک رفتار اجتماعی و ارزش دینی است توطئه دیگر دشمن است.
وی تصریح کرد: حجاب بهعنوان ابزار مبارزه دشمن به کار گرفتهشده است ولی هیچ دولتی در این کشور اجازه نمیدهد این مطالبه دشمن محقق شود.
مرادی تصریح کرد: دشمنشناسی و دشمنستیزی را دو وظیفهی مهم آحاد مختلف جامعه بهویژه مسئولان و نسل جوان برای مبارزه با توطئه دشمنان دانست و گفت: اگر دشمن را بشناسیم و با او ستیز کنیم قطعاً توطئههای او با شکست مواجه خواهد شد.
انتهای پیام/