جهاد در راه خدا دري از درهاي بهشت است جاذبه‌های گردشگری شهر یاقوت‌های سرخ عکس نوشت| دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان مراسم بدرقه زائرین امام رضا(ع) در راه آهن اراک  استان مرکزی، رتبه نخست در احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه‌تعطیل در کشور برنامه جامع و راهبردی در حوزه روستاها با جدیت پیگیری شود افزایش ۴۱ درصدی نرخ كرايه تاكسي در اراك+نرخ نامه جدید گفتمان مسئله محوریِ نتیجه گرا را در سال جاری تقویت خواهیم کرد پیش بینی وزش باد، رگبار و رعد و برق تا روز سه‌شنبه در استان مرکزی جزء خوانی قرآن کریم در ماه رمضان در خنداب
دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کد خبر: 104657
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۵

رونمایی از ۴۰ اثر تاریخی دستکند تهیق خمین

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین گفت: 40 اثر تاریخی کشف شده از دستکند روستای تهیق از توابع شهرستان خمین با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان در موزه مردم‌شناسی قلعه سالار محتشم رونمایی شد.

به گزارش دیار آفتاب؛ علی مشهدی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین گفت: این شمار آثار تاریخی از ۱۲۰ اثر کشف شده در ۲ فصل اکتشاف دستکند تهیق است.

مشهدی با اشاره به اینکه تعداد 40 اثر باستانی مربوط به دوران سلجوقی که در کاوش های انجام شده در دستکندهای روستای تهیق شهرستان خمین بدست آمده است و در موزه سالار محتشم به نمایش گذاشته شده است افزود: این آثار همزمان با نوروز ۱۴۰۲ و به منظور آشنایی بازدیدکنندگان از موزه مردم شناسی این شهرستان رونمایی شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین بیان کرد: این آثار مربوط به دوره تاریخی سلجوقیان و ابزار زندگی و مردم شناسی شامل چاقو تیز کن، بیل آهنی، پیاله سفالی، کوزه، پیه سوز سفالی، درب ظرف سفالی است.

حمید کمانکش فرماندار شهرستان خمین در حاشیه آئین رونمایی از اشیاء مکشوفه باستانی دستکندهای تهیق گفت: توسعه گردشگری در توسعه همه جانبه اقتصادی، فرهنگی و... موثر خواهد بود.

وی در ادامه افزود: به فعالیت‌های مرتبط با گردشگری عنوان صنعت اطلاق می‌شود و توسعه این صنعت می‌تواند باعث توسعه بخش‌های دیگر اقتصادی شهرستان منجمله صنعت حمل و نقل و هم چنین رونق اقتصادی شهرستان شود.

کمانکش در ادامه افزود: شهرستان خمین پتانسیل‌های فراوانی برای توسعه گردشگری دارد که بیت تاریخی حضرت امام (ره)، جاذبه‌های فرهنگی و بقاع متبرکه، سنگ‌نگاره‌های تیمره و... از جمله این پتانسیل‌ها هستند و در صورت برنامه‌ریزی درست می‌توان از این پتانسیل‌ها برای توسعه و رونق شهرستان استفاده کرد.

captcha
آخرین اخبار