
بیش از 15 تن فراورده خام دامی ضبط و 7 پرونده قضایی تشکیل شد
به گزارش دیار آفتاب؛ محمد فتاحی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 15 هزار و 256 کیلوگرم فرآورده در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان 2 هزار و 540 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و نمونهبرداریها برای تعیین تکلیف این فرآوردهها به آزمایشگاه ارسال شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 2 هزار و 183 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارجشده است.
وی ادامه داد: 164 مورد غیربهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، 10 مورد نمونهبرداری و 7 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده است.
فتاحی گفت: هفت هزار و 66 رأس دام سبک در 10 روز ابتدایی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 130 تن گوشت از کشتار این دامها استحصالشده است.
وی افزود: 835 رأس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاههای دام استان مرکزی کشتار و 206 تن گوشت از کشتار این دامها استحصالشده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به ضبط تعداد 59 رأس لاشه دام سبک و سنگین اظهار کرد: به دنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی 10 روز اول طرح، سه هزار و 404 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاههای این استان ضبطشده است.
فتاحی از تولید هزار و 475 تن گوشت مرغ در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبر داد و گفت: این میزان گوشت از کشتار 704 هزار و 255 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی استان استحصالشده است.
وی به تعداد هفت هزار و 46 قطعه طیور ضبطی در کشتارگاههای طیور استان اشاره کرد و ادامه داد: 9 هزار و 667 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاههای طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارجشده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآوردههای خام دامی) از روز شنبه 13 اسفندماه در این استان آغازشده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه مییابد.
فتاحی افزود: 56 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهدهدارند.
وی ادامه داد: 1960 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام/