ثبت بیش از 38 هزار اقامت در استان مرکزی اثر افزایش اختیار بانک مرکزی به‌زودی در قیمت ارز دیده می‌شود حذف لقب جنجالی از صفحه شخصی شیاد قهرمان نما/ هالک قلابی محو شد!+عکس تکذیب جدایی هانسل زاپاتا از آلومینیوم اراک مهار تورم در سایه حذف موانع رشد بخش مولد محقق می‌شود  هشدار سطح زرد هواشناسی کشاورزی استان مرکزی/ احتمال سرمازدگی شکوفه‌ها و باغات وجود دارد اطلاعیه پلیس برای ماه مبارک رمضان/ تأکید بر رعایت شئون اسلامی برف جاده‌های استان مرکزی را سفیدپوش کرد/ مسافرین نوروزی تجهیزات ایمنی و زمستانی به همراه داشته باشند 9 گروه استهلال رصد ماه رمضان در استان مرکزی را برعهده دارند/ پیش‌بینی‌ها از قابل رویت بودن هلال حکایت دارد اوقات شرعی اراک در ماه مبارک رمضان
پنجشنبه ۰۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۴
کد خبر: 104508
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳

جشنواره سمنو در موزه مفاخر اراک برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: جشنواره سَمَنوپزان با هدف زنده نگاه‌داشتن فرهنگ و آیین کهن نوروزی و معرفی بیشتر محصول این منطقه در موزه مفاخر اراک برگزار شد.

به گزارش دیار آفتاب؛ مصطفی مرزبان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری جشنواره سمنو در مرکز استان خبر داد و گفت: در کنار برگزاری این جشنواره، مراسم فرهنگی و هنری نیز برگزار شد که برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی و جشنواره غذاهای سنتی از جمله این برنامه‌ها بود.

مدیرکل میراث، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: جدای از این بازی‌های بومی و محلی و رقص آیینی نیز برای پرشور کردن جشنواره اجرا شد.

مرزبان با اشاره به اینکه در این جشنواره به‌صورت ورک شاپ، نحوه پخت سمنو به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شد ادامه داد: در پختن سمنو از شیرهٔ جوانه گندم و آرد سبوس‌دار استفاده می‌شود که به هنگام پخت آن، دیگ‌های بزرگی بر روی آتش قرار داده شده و بوی خوش سمنو، می‌تواند به برگزاری این مراسم جذابیت بدهد.

وی خاطرنشان کرد: به کاربردن شیوه‌های خاص در پخت و پز این غذا موجب شده تا سمنو از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار باشد و همین امر سبب شده تا این غذا در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت ملی برسد.

captcha
آخرین اخبار