ثبت بیش از 38 هزار اقامت در استان مرکزی اثر افزایش اختیار بانک مرکزی به‌زودی در قیمت ارز دیده می‌شود حذف لقب جنجالی از صفحه شخصی شیاد قهرمان نما/ هالک قلابی محو شد!+عکس تکذیب جدایی هانسل زاپاتا از آلومینیوم اراک مهار تورم در سایه حذف موانع رشد بخش مولد محقق می‌شود  هشدار سطح زرد هواشناسی کشاورزی استان مرکزی/ احتمال سرمازدگی شکوفه‌ها و باغات وجود دارد اطلاعیه پلیس برای ماه مبارک رمضان/ تأکید بر رعایت شئون اسلامی برف جاده‌های استان مرکزی را سفیدپوش کرد/ مسافرین نوروزی تجهیزات ایمنی و زمستانی به همراه داشته باشند 9 گروه استهلال رصد ماه رمضان در استان مرکزی را برعهده دارند/ پیش‌بینی‌ها از قابل رویت بودن هلال حکایت دارد اوقات شرعی اراک در ماه مبارک رمضان
چهارشنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۷
کد خبر: 103734
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

۲۲ بهمن روزی غرورآفرین برای ملت ایران است

امام‌جمعه اراک با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن روزی غرورآفرین برای ملت ایران است، گفت: ملت ایران در ۲۲ بهمن به امید خدا افتخاری دیگر می‌آفریند تا دشمنان حساب کار خود را بکنند و بدانند این سرزمین، سرزمین امام حسین علیه‌السلام و امام زمان (عج) است.

به گزارش دیار آفتاب؛ آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی صبح امروز در دهمین دوره بصیرت غیر تمرکزی فرماندهی فراجا استان مرکزی گفت: از زحمات نیروی انتظامی در این چند ماه تشکر می‌کنم. شرایط این چند ماه سخت بود ولی نیروی انتظامی به‌خوبی امتحان خود را پس داد.

دری نجف‌آبادی با اشاره به اینکه باید نقاط ضعف شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی شود اظهار کرد: آموزش و ارتقای نیروها برای پیشگیری، اطلاعات به‌روز و کارآمد، شناخت جریانات سیاسی داخلی و خارجی و مراقبت از مرزهای کشور در دستور کار فراجا قرار گیرد.

وی ادامه داد: جنگ فکری و اخلاقی، جنگ بسیار سختی است که نیاز به هوشیاری بیشتری دارد. امام سجاد علیه‌السلام می‌فرماید «خداوند دشمنان ما را از احمق‌ها آفریده است» واقعاً هم همین‌طور است.

امام‌جمعه اراک با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین علیه‌السلام اظهار کرد: وقتی فتنه آغاز می‌شود امر بر همه مشتبه می‌شود و وقتی گرد و خاک‌ها می‌خوابد همه‌چیز مشخص می‌شود، حالا مشخص‌شده تجزیه‌طلب‌ها و منافقین و سلطنت‌طلب‌ها و کشورهای غربی با چه چیزی دشمنی دارند آنها با قرآن، رهبری، اسلام، عزت و شرف ما دشمنی دارند. آنها با علم کردن انسان‌های ضعیف می‌خواهند برای مردم ما تصمیم بگیرند.

وی بیان کرد: کشورهای غربی با حمایت از این گروه‌ها نشان دادند با جریان ولایت و امامت و اسلام مقابله می‌کنند. آنها با امامت و عدل که دو تکیه‌گاه مهم تشیع است می‌خواهند مقابله کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به حوادث تاریخی ابتدای اسلام و بعد از وفات پیامبر ادامه داد: دشمنان از ابتدای اسلام و بعد از وفات پیامبر(ص) شروع به دشمنی کردند، آنها با ایجاد سقیفه و شورای انتخاب رهبری با امامت دشمنی می‌کردند و بعد از انتخاب امیرالمؤمنین به حکومت با هزاران فتنه  به مقابله با حضرت پرداختند. ما درزمانی هستیم که امامی‌ آمد که راه امیرالمؤمنین و دیگر ائمه معصومین را زنده کرد و کشور را از دست گرگ‌های داخلی و بین‌المللی نجات داد.

دری نجف‌آبادی افزود: مردم و نیروهای مسلح ما در همه زمینه‌ها به‌خوبی عمل کردند و امروز شاهد موفقیت‌های بسیاری هستیم. در طول تاریخ این کشور چنین نیروهای مسلح وجود نداشته است و این خیلی باارزش است.

امام‌جمعه اراک اضافه کرد: نیروی انتظامی باعث عزت و افتخار ماست که دارای نیروهای مخلص و خداشناس است.

وی با اشاره به جایگاه زن در کشورهای غربی بیان کرد: در دنیای غرب شخصیت زن چه جایگاهی دارد؟ آنها زن را یک وسیله می‌دانند و با شعار زن زندگی آزادی به دنبال ایجاد چنین شخصیتی در کشور ما هستند. آنها در مقابله باحجاب جبهه‌گیری می‌کنند ولی برای هم‌جنس‌بازی پرچم مستقیم درست کردند و به آن افتخار می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: سپاه پاسداران که در مقابله با تروریسم کارنامه موفقی دارد را تروریسم می‌دانند چون زیر پرچم آنها قرار ندارند و اجازه نمی‌دهند کشور به دست گرگ‌ها بیفتد. آن‌ها عوامل فساد و بدبختی ملت‌ها را تحریم نمی‌کنند ولی داروها را تحریم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن روزی غرورآفرین برای ملت ایران است، خاطرنشان کرد: قدر امام و انقلاب و رهبری را باید همه بدانیم که باعث عزت و افتخار همه ماست. ملت ما در ۲۲ بهمن به امید خدا افتخاری دیگر می‌آفریند تا دشمنان حساب کار خود را بکنند و بدانند این سرزمین، سرزمین امام حسین علیه‌السلام و امام زمان (عج) است.

انتهای پیام/

captcha
آخرین اخبار