
پلمپ دو واحد صنفی متخلف در اراک
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اجراي طرحهای نظارت بر واحدهای صنفي در اراک گفت:2 واحد متخلف صنفی پلمپ شد.
به گزارش دیار آفتاب؛ مهدي تقوي نیا رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گفت: مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومي استان در معیت بازرسان اتاق اصناف اراک با اجرای طرحی از 12واحد صنفی بهصورت محسوس و نامحسوس بازدید کردند.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به پلمپ 2 واحد صنفی فاقد پروانه کسب در این طرح بیان داشت: متصدیان واحدهای صنفی پلمپ شده با تشکيل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذيصلاح معرفي شدند.
وی در پایان بابیان اینکه طرحهای امنيت اجتماعي در صنوف، بهمنظور ايجاد فضايي امن براي شهروندان و برخورد با صنوف متخلف صورت میگیرد، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهاي صنفي، مراتب را از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند.
انتهای پیام/