هشدار سطح زرد هواشناسی استان مرکزی در مورد باران و برف و باد شدید  جزئیات افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال 1402 رونق بازار دستفروشان در آستانه عید نوروز در اراک ملی شدن صنعت نفت از رهبری روحانیت تا خوش خیالی مصدق در اعتماد به آمریکا رتبه‌های تک‌رقمی استان مرکزی در تولید 14 محصول مهم کشاورزی خواهرانم حجابتان را رعایت کنید حال و هوای بازار شب عید در اراک+فیلم استاد تاریخ دانشگاه پرینستون: اپوزیسیون ایران در حال تحریف همه‌جانبه تاریخ است پیام تسلیت فرمانده سپاه استان مرکزی در پی درگذشت مادر شهید والامقام «محمد منصوری» مقاله نقش مسجد آقا ضیاء الدین اراک در دفاع مقدس رونمایی شد/ دانشنامه دفاع مقدس گامی بلند در راستای تولید علم است
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳
کد خبر: 102017
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
نماینده مردم خمین در گفتگو با دیارآفتاب عنوان کرد:

فرهنگ ازدواج و فرزند آوری باید در کشور نهادینه شود/ 3 میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد

نظری گفت: دستگاه‌های مرتبط در بحث جمعیت و خانواده در قانون مشخص و وظایف آن‌ها نیز شرح داده‌شده اما اگر همه‌ی این دستگاه‌ها نیز درصحنه حضورداشته باشند مسئله مهم‌تر فرهنگ‌سازی است که باید بتوانیم فرهنگ ضد ازدواج، فرزند آوری و مخالف تعداد بالای فرزند را کنار بزنیم.

علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ اظهار داشت: یکی از اقدامات ضروری مجلس یازدهم بحث تصویب قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده بود که این کار پیگیری شد و به همه جوانبی که می‌توانست در حوزه تشکیل خانواده، فرزندآوری و افزایش جمعیت مؤثر باشد توجه صورت گرفت.

وی افزود: در لایحه بودجه سال 1401 نیز تقریباً 12 هزار میلیارد تومان ردیف اعتباری برای این قانون در نظر گرفته شد تا این تغییر و تحولات در ساختار جمعیتی و حرکت به سمت جوانی جمعیت رقم بخورد.

نظری تصریح کرد: از ابتدای کار بخش قابل‌توجهی از این قانون معطوف به بحث‌های اعتباری و تسهیلاتی بود که دولت می‌بایست برای آن برنامه‌ریزی می‌کرد از طرفی با توجه به اینکه قریب به 3 میلیون زوج نابارور در کشور داریم تحت پوشش قرار دادن درمان‌های ناباروری که هزینه‌های بالایی دارند نیز جزو اهداف قانون است.

این نماینده مردم خاطرنشان کرد: درمجموع قانون خوبی تصویب و ابلاغ شد و مجلس نیز در بحث تخصیص منابع لازم برای اجرای این قانون گام‌های مؤثری برداشت اما اینکه آیا تاکنون به مرحله اثرگذاری رسیده یا نه مسئله‌ای است که توسط فراکسیون خانواده بررسی و ارزیابی خواهد شد.

وی اذعان داشت: دستگاه‌های مرتبط در بحث جمعیت و خانواده در قانون مشخص و وظایف آن‌ها نیز شرح داده‌شده اما اگر همه‌ی این دستگاه‌ها نیز درصحنه حضورداشته باشند مسئله مهم‌تر فرهنگ‌سازی است که باید بتوانیم فرهنگ ضد ازدواج، فرزند آوری و مخالف تعداد بالای فرزند را کنار بزنیم.

نظری ادامه داد: متأسفانه مسائلی مثل استفاده از حیوانات به‌جای فرزند یا زندگی مجردی در اثر تبلیغات سوء دشمن در کشور جا افتاده و تغییر آن مستلزم کار فرهنگی است لذا در کنار مشوق‌هایی که در نظر گرفته می‌شود باید فرهنگ‌سازی درستی صورت بگیرد.

نماینده مردم خمین تأکید کرد: فرهنگ ازدواج و فرزند آوری باید در کشور نهادینه شود که امر می‌تواند در مدارس، دانشگاه‌ها و صداوسیما به‌عنوان یک اولویت در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

captcha
آخرین اخبار