درباره نویسنده
دستاوردهای انقلاب؛
۱۱۲۵ روستا در استان مرکزی برقدار شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: برقدارشدن یک هزار و ۱۲۵ روستا در استان مرکزی از دستاوردهای انقلاب است.
محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب؛ از برقدارشدن یک هزار و ۱۲۵ روستا در استان مرکزی در دوران انقلاب خبر داد و گفت: طول شبکه توزیع برق این استان قبل انقلاب ۱۵۰۰ کیلومتر بوده است که این رقم هم اکنون به ۲۱ هزار و ۱۵۶ کیلومتر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه روستاهای برقدار در استان مرکزی قبل انقلاب ۴۱ روستا بوده است، افزود: این میزان هم اکنون به یک هزار و ۱۲۵ روستا رسیده و تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان مرکزی برقدار هستند و ضریب نفوذ برق در مناطق شهری و روستایی ۱۰۰ درصد است.
محمودی با بیان اینکه تعداد مشترکین برق در استان مرکزی از ۵۷ هزارمشترک در قبل انقلاب به ۸۱۰ هزار مشترک رسیده است، گفت: ۷۵۳هزار مشترک به تعداد مشترکین افزوده شده است.
وی گفت: ۴۲۲ تعداد پستهای زمینی و هوایی در سال ۵۷ به تعداد ۱۹ هزار و ۱۵۲ پست رسیده است و تعداد پایههای روشنایی معابر از ۱۹ هزار پایه در سال ۵۷ به ۲۳۶ هزار پایه رسیده است.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- 5 مردادماه روز گرامیداشت حماسه و مقاومت اراکیها
- عفاف و حجاب، سنگر هویت فرهنگی ایرانیان
- آزمایش پروژه زیپلاین در «دره گردو»
- سد کمالصالح در بحران کمآبی
- آمادگی کامل برای عبور ایمن از بحرانهای احتمالی
- پویش قرائت سوره فتح در تفرش
- ماینرها عامل اصلی ناترازی برق کشور است
- صنایع دستی باید به جریان زندگی برگردد
- کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده
- آثار رعایت و ترک حجاب
- مشاهده بیشتر