رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی:

پاسخ‌ ایران می‌تواند موازنه جهانی را دگرگون کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی گفت: ایران آماده پاسخ‌هایی است که بتواند توازن منطقه‌ای و جهانی را دچار تغییرات راهبردی کند.

علی مقدسی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در رابطه با پاسخ ایران به حماقت دوباره ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: اگر ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی بار دیگر حماقت کرده و به ایران حمله کنند، بی‌تردید با پاسخ قاطع، شدید و دندان‌شکن نیروهای نظامی جمهوری اسلامی مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به تجربه‌های اخیر و شرایط منطقه افزود: این‌بار ایران نه تنها پاسخ خواهد داد، بلکه شدت و دقت ضرباتش به گونه‌ خواهد بود که دشمن را با تهدید جدی برای موجودیت خود روبرو سازد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی با تاکید بر انسجام ملی بیان کرد: در بین مردم، نگرانی خاصی ندارم، چرا که ملت ایران در بزنگاه‌ها همواره وحدت خود را حفظ کرده و پشت نظام ایستاده‌اند. اما برای مسئولان و نیروهای نظامی کشور، نکات مهمی برای بهبود وضعیت دفاعی و آفندی وجود دارد که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تکرار هر گونه تعرض، باید با شدت بیشتری عمل کرد و دشمن را از نظر راهبردی و اقتصادی در تنگنا قرار داد. لازم است موجودیت رژیم متخاصم صهیونیستی هدف قرار گیرد تا دشمن هزینه سنگینی برای هرگونه اقدام احتمالی بپردازد.

مقدسی در خصوص مسائل امنیت داخلی، خواستار بازنگری‌های جدی در حوزه امنیتی شد، اظهار کرد: در زمینه حفاظت از شخصیت‌ها، کنترل تهدیدات نوین مانند ریزپرنده‌ها (پهپادهای کوچک) و افزایش سطح هشدار عمومی، نیاز به اقدام جدی و بازنگری در سیاست‌های امنیتی داریم که مسئولان امنیتی کشور این مسائل را به دقت پیگیری می‌کنند و در حال اقدام هستند.

وی گفت: ایران باید آماده هرگونه سناریویی باشد و نباید بار دیگر غافلگیر شود. دشمن پس از ضرباتی که خورده، نیاز به زمان زیادی برای بازسازی و احیای توان خود دارد و در کوتاه‌مدت احتمال حمله مجدد پایین است، اما این نباید باعث غفلت شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی بیان کرد: ایران می‌تواند با تکیه بر موقعیت استراتژیک خود در تنگه‌هایی مانند هرمز و باب‌المندب، اقتصاد جهانی را با چالش مواجه سازد و از این ابزار به‌عنوان یک اهرم بازدارنده استفاده کند.

مقدسی در پایان تصریح کرد: ایران نه تنها آماده دفاع از خود است، بلکه در صورت لزوم، پاسخ‌هایی خواهد داد که معادلات منطقه‌ای و حتی فرامنطقه‌ای را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

انتهای خبر/

1404-04-27 08:24 شماره خبر : 14681

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.