درباره نویسنده
مدیرعامل هلال احمر استان مرکزی خبر داد:
نجات کوهنورد گرمازده همدانی در قله شهباز

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی، از نجات یک کوهنورد همدانی در قله شهباز شازند توسط امدادگران جمعیت هلال احمر این شهرستان در روز جمعه ۲۹ تیر خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ علیرضا شهرجردی، در رابطه با این خبر گفت: طی اعلام حادثه توسط اورژانس به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان مبنی بر گرمازدگی بانوی کوهنورد که در حین پایین آمدن از کوه دچار گرمازدگی شده بود، بلافاصله تیم امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر شهرستان شازند با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: در این حادثه یک خانم همدانی، که با تیمی از این شهر به قله شهباز شهرستان شازند صعود کرده بودند در راه برگشت دچار گرمازدگی شده بود که عملیات نجات این فرد از ساعت ۱۶:۱۵ آغاز و تا ساعت ۱۹:۳۹ به طول انجامید.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی خاطر نشان کرد: در این عملیات، کوهنورد مصدوم پس از انجام اقدامات اولیه و تثبیت شرایط جسمی به پایین کوه و به منطقه امن منتقل شد.
کوه شهباز، کوهی از رشتهکوه راستوند واقع در کوههای زاگرس است. این کوه در ۴۰ کیلومتری اراک مرکز استان مرکزی و در ۶ کیلومتری شرق شازند در روستای سورانه و به ارتفاع ۳ هزار و ۳۳۸ متر قرار دارد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
آخرین اخبار
- انزجار مردم اراک از جنایات آمریکا
- هنرمندان ساوه به میدان روایت آمدند
- تجمع خشم اراکیها در اعتراض به جنایات آمریکا
- سواد رسانه سپری در برابر نفوذ روانی رسانهها
- مسئله وطن بسیار مهم است
- آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمنان مشترک ایران هستند
- تشییع پیکر شهید «آقائی» در اراک
- مراسم تشییع پیکر شهید «حسن آقائی» در اراک
- تشییع پیکر شهید «حسن آقائی» در اراک
- بازار کالاهای اساسی در حالت ثبات است
- مشاهده بیشتر