درباره نویسنده
رئیس هیات کاراته استان مرکزی خبر داد:
راهیابی کاراتهکای استان مرکزی به تیم ملی

رئیس هیات کاراته استان مرکزی از صالح اباذری کاراتهکای استان مرکزی به تیم ملی خبر داد.
جمشید زند در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: صالح اباذری قهرمان ارزنده کاراته استان مرکزی و شهر اراک به اردوی آمادگی تیم ملی کاراته جهت شرکت در مسابقات قهرمانی جهان راه یافت.
وی تاکید کرد: صالح اباذری در کنار بهمن عسگری، مرتضی نعمتی، مهدی شهگل، مهدی خدابخشی، مهدی گنجزاده، مهدی عاشوری، محمود نعمتی و ترکیب تیم کشورمان را در نخستین دوره رقابتهای جامجهانی در اسپانیا تشکیل میدهند.
رئیس هیات کاراته استان مرکزی افزود: بر این اساس تیم ملی کشورمان هفته جاری با هشت ملی پوش برای حضور در این پیکارها راهی پامپولانا اسپانیا محل برگزاری این رقابتها خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مسابقات جام جهانی ۲ تا ۴ آذرماه برگزار میشود و تیم ایران در گروه A با تیمهای استرالیا، ایتالیا، مقدونیه و کرواسی همگروه است.
زند اضافه کرد: با توجه به آمادگی که اباذری دارد، امیدوارم در مسابقات جهانی هم درخشش داشته باشند و بتواند خوشرنگ ترین مدال این دوره از مسابقات را از آن خود کند.
به گزارش دیار آفتاب صالح اباذری متولد ۱۲ اسفند ۱۳۷۶ در اراک است، فعالیت ورزشی خود را از ۱۳ سالگی در رشته کاراته آغاز کرد و با موفقیتهای که کسب کرد موفق شد در ۱۶ سالگی به عضویت تیم ملی کاراته ایران در بیایید.
اباذری فعالیتهای ورزشی خود را از شرکت ماشینسازی اراک آغاز و موفق شد بیش از ۱۰ مدال طلا، نقره و برنز در مسابقات کشوری، آسیایی و جهانی را در کارنامه کسب کند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- همواره در فراگیری قرآن مجید بکوشید
- سوره «قدر» آیات ۱ تا ۵
- کشف 36 دستگاه ماينر غيرمجاز در شازند
- تنوع زیستی استان مرکزی در معرض خطر است
- توجه به استان مرکزی در تخصیص اعتبارات ملی
- نظارت دامپزشکی بر ذبح ۵۴۵ رأس دام
- تفویض اختیار به استانها آغاز رقابت برای توسعه
- ملاحظات زیست محیطی مانع احداث نیروگاه ایرالکو
- دعوت 3 دختر اراکی به تیم ملی تکواندو
- دولت برای مهار گرانی برنامه ندارد
- مشاهده بیشتر