درباره نویسنده
راهبرد جدید اینزاگی در اینتر با حضور طارمی

سرمربی اینتر در پی راهبرد جدیدی در تیمش با حضور مهدی طارمی است.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال اینتر شب گذشته در نخستین بازی فصل جدید سری آ ایتالیا میهمان جنوا بود و با کسب تساوی ۲ - ۲ به خانه بازگشت. مهدی طارمی که یکی از خریدهای برجسته اینتر در نقلوانتقالات تابستان ۲۰۲۴ بود، در ۱۵ دقیقه پایانی بازی با جنوا به میدان رفت.
یکی از اتفاقهای مهم نخستین بازی اینتر در فصل جدید استفاده همزمان از مثلت هجومی برای دقایقی هر چند کوتاه با حضور مارکوس تورام، لائوتارو مارتینس و مهدی طارمی بود. اینزاگی میخواهد این راهبرد جدیدش را در ادامه بازیهای فصل نیز مورد استفاده قرار دهد. حضور مهدی طارمی در دقایق پایانی بازی شب گذشته برابر جنوا یک تاکتیک هجومی از سوی سرمربی اینتر بود که ترجیح داد همزمان با حفظ دو مهاجم حاضر در زمین یک مثلت هجومی تشکیل دهد.
مارکوس تورام و لائوتارو مارتینس به عنوان مهاجم بازی در ترکیب اصلی اینتر برابر جنوا را آغاز کردند و حتی با حضور مهدی طارمی تعویض نشدند. در واقع سرمربی ۴۸ ساله اینتر تصمیم گرفت تا با بیرون کشیدن یک هافبک یعنی هاکان چالهان اوغلو یک مثلت هجومی ایجاد کند. این راهبرد مورد رضایت اینزاگی قرار گرفت و او در نشست خبری پس از بازی برابر جنوا ابراز امیدواری کرد در بازیهای بعدی نیز از این مثلت هجومی بهره بیشتری ببرد.
هرچند اینتر در نهایت در بازی برابر جنوا با وجود اضافه شدن مهدی طارمی به خط حمله گل تساوی را دریافت کرد اما تاکتیک اینزاگی برای بازی با سه مهاجم به صورت همزمان جواب داد. سرمربی اینتر باز هم به دنبال استفاده از این مثلث است و میخواهد آمار گلزنی تیمش را بالا ببرد.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
آخرین اخبار
- جهاد را تا پیروزی نهایی ادامه دهید
- سوره «بقره» آیه 1 تا ۵
- اتحاد رمز موفقیت است
- مراسم یادبود شهید «محمدحسین قاسمی»
- فرماندار شهرستان اراک معرفی شد
- ملت ایران حول محور منافع ملی متحد است
- رژیم صهیونیستی در سراشیبی سقوط قرار گرفت
- نانواییهای اراک بدون صف، با صفا
- شهادت ورزشکاران اوج وحشیگری رژیم صهیونیستی است
- زندگی در ایران و تهران فوقالعاده است
- مشاهده بیشتر