درباره نویسنده
مدیرعامل شرکت لجور اراک مطرح کرد:
تأمین برق شهرکهای صنعتی با نیروگاه امیرکبیر

مدیرعامل شرکت لجور اراک گفت: نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر با مشارکت ۶ نهاد کلیدی و حمایت بخش خصوصی، با هدف تأمین برق پایدار برای واحدهای صنعتی منطقه بهزودی عملیاتی میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حمیدرضا مهدینیا امروز در همایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر در شرکت ماشینسازی اراک گفت: پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر متشکل از ۶ نهاد کلیدی است که به صورت مشترک برای تأمین برق پایدار منطقه فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه سه شهرک صنعتی بزرگ و سه تشکل اقتصادی هسته اصلی ساخت این نیروگاه را شکل دادهاند بیان کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره دو و حاجیآباد به همراه انجمن پیشگامان، انجمن نفت و گاز و کنسرسیوم اقتصادی، ستونهای اصلی این پروژه را تشکیل میدهند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: این ۶ نهاد، هیات مؤسس نیروگاه خورشیدی را تشکیل دادهاند و تصمیم دارند به کمک این نیروگاه، چالشهای تأمین انرژی را برای واحدهای صنعتی موجود در این منطقه حل کنند.
مهدینیا افزود: شرکت لجور در ابتدای کار، هیات موسس را تشکیل داد و سپس ساختار سازمانی نیروگاه را تنظیم کردیم، بعد از آن مطالعات فنی و مهندسی را به همراه برآوردهای مالی و بازرگانی انجام دادیم و پس از آن نیز جلسات متعددی با مشاوران و پیمانکاران برگزار شد تا مسیر اجرای پروژه با دقت و هماهنگی بیشتری پیش برود.
اهمیت استراتژیک موقعیت جغرافیایی
وی به اهمیت جغرافیایی پروژه اشاره کرد و تصریح کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره ۲ و حاجیآباد در کیلومتر ۵ جاده تهران و در کنار هم قرار دارند، که در مجموع، این سه شهرک حدود ۵۵۰ هکتار مساحت دارند و بالغ بر ۴۸۰ واحد صنعتی در آنها مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: از نظر نیروی کار، حدود ۱۰ هزار نفر در این واحدها فعالیت دارند و مصرف برق در این منطقه در پیک خود به حدود ۳۰ مگاوات میرسد که فشار زیادی را بر شبکه برق منطقه وارد میکند.
مهدینیا گفت: انتخاب محل احداث نیروگاه نیز با دقت زیادی انجام شده است، زیرا این نیروگاه در شهرک صنعتی حاجیآباد و در نزدیکی پست اختصاصی ۶۳ کیلوولت قرار دارد که از نظر بهرهبرداری و دسترسی به شبکه برق، موقعیت بسیار مناسبی دارد.
وی به چالشهای موجود در اجرای پروژه و راهکارهای ارائهشده پرداخت و بیان کرد: ما از همان ابتدا با مشاوران فنی و پیمانکاران جلسات متعددی برگزار کردیم تا مسیر اجرای پروژه به بهترین شکل ممکن پیش برود.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: در طول ۱۵ جلسه مشورتی، مطالعات گستردهای در زمینههای فنی، مهندسی، مالی و بازرگانی انجام دادیم و هماکنون قراردادهایی با پیمانکاران و مشاوران تنظیم شده است تا پروژه بهصورت همزمان و در چندین فاز پیش برود.
اطمینان از تأمین پایدار برق دغدغه اصلی شهرکهای صنعتی
مهدینیا افزود: یکی از اصلیترین اقدامات، ثبت شرکت انرژی گستر پیشگامان امیرکبیر بهعنوان مجری پروژه بود، همچنین مکاتبات متعددی با وزارت نیرو انجام شده است و ما منتظر صدور مجوز نهایی برای آغاز رسمی عملیات اجرایی هستیم، زیرا یکی از دغدغههای اصلی اطمینان از تأمین پایدار برق است.
وی تصریح کرد: شرکت لجور در تلاش است تا با ایجاد یک قرارداد محکم با وزارت نیرو، اطمینان حاصل کند که برق تولیدی این نیروگاه بهصورت پایدار به واحدهای صنعتی منطقه اختصاص یابد.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: ثبتنام اولیه برای سرمایهگذاری در این پروژه نیز انجام شده و تاکنون بیش از 110 شرکت در این پروژه مشارکت کردهاند.
مهدینیا به میزان سرمایهگذاری لازم برای این پروژه اشاره کرد و گفت: طبق محاسبات و مشاورههایی که با متخصصان داشتیم، سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث این نیروگاه بین 500 تا ۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، اگرچه خوشبختانه تعداد زیادی از شرکتها تاکنون ثبتنام کردهاند و ما در حال برنامهریزی برای شروع قرارداد با پیمانکاران داخلی و خارجی هستیم.
وی بیان کرد: برای اطمینان از موفقیت این پروژه، نیاز به اعتمادسازی داریم و در حال حاضر تمام مراحل اجرایی و حقوقی پروژه را پیش بردهایم و شرکت مجری نیز بهطور رسمی ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت لجور اراک در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: امیدواریم که با حمایت دولت و مجلس، بتوانیم اعتماد لازم را در بین صنعتگران ایجاد کنیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جشن دختران «مثل ستاره» در اراک برگزار میشود
- رژه مشترک نیروهای مسلح در اراک
- سعدی بزرگترین پیامآوران صلح
- اجلاسیه شهدای دانشجو معلم در اراک برگزار میشود
- کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) در اراک
- حضرت معصومه (س) الگوی شجاعت
- امنیت شغلی کارگران اولویت اصلی است
- سرمازدگی محصولات کشاورزی در فراهان
- مکانیابی پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک مطابق قانون است
- اجلاسیه ۵۲ شهید دانشجومعلم استان مرکزی
- مقابله با جنگ روانی دشمن نیازمند هوشیاری است
- مدیریت رسانه در بحران
- استان مرکزی میزبان مربی تیم ملی کاراته
- گرهزدن اقتصاد به مذاکرات آسیبزا است
- عملیات بیتالمقدس معادلات نظامی دشمن را برهم زد
- ارتش در دفاع از نظام تعلل نخواهد کرد
- نماهنگ «نگین ایران» منتشر شد
- جشن بزرگ «مثل ستاره» در اراک برگزار شد
- نقش امام صادق (ع) در تثبیت هویت شیعه
- باغداران از هرس درختان خودداری کنند
آخرین اخبار
- همواره راه شهدا را ادامه دهید
- سوره «قیامه» آیه 20 تا 40
- رونمایی پوستر ششمین جشنواره رسانهای ابوذر استان مرکزی
- سومین جشنواره ملی تئاتر محلات
- پايان کار سارقان اماکن خصوصي در کميجان
- برگزاری فینال جام حذفی کشور در اراک
- وداعی ماندگار با شهید خدمت
- احیای هپکو میراث جاودانه شهید رئیسی
- مهربانی نماد واقعی محبت به اهل بیت است
- پیشبینی وزش باد با سرعت 70 کیلومتر
- پیگیری مطالبات مردمی از وظایف روابط عمومیها است
- اشتغالزایی برای ۳۰ نفر در فراهان
- روابط عمومیها پذیرای نقدهای سازنده باشند
- استقبال ایرانیها از غرفه عراق
- «کاپیشاه» در خط پایان قرار گرفت
- ورود سامانه جدید بارشی به کشور
- مصرف تا سقف الگو یارانهای است
- اوردیف دارایی ۱۰ درصدی ما را برنگرداند
- کشف کالاهای قاچاق 9 ميلياردی در دليجان
- سردرگمی دانشآموزان اراکی از تغییر ساعت کار مدارس
- پیمان شکنی
- شهید رئیسی سرمایه اجتماعی نظام را تقویت کرد
- زیر لوای پرچم ولایتفقیه حرکت کنید
- سوره «قیامه» آیه 1 تا 19
- مردمداری رمز محبوبیت شهید رئیسی
- شهید رئیسی نماد خدمت صادقانه به مردم است
- نمایشگاه مشاغل خانگی در اراک دایر شد
- استان مرکزی، مهد مفاخر و تمدن ایران است
- پرداخت 70 درصد از تسهیلات حوزه مشاغل خانگی
- غیرتی که هویت ملی را تضمین میکند
- مشاهده بیشتر